Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A simp férfiak tényleg rosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A simp férfiak tényleg rosszabbak mint az incelek és lényegében miattuk nehéz a férfiaknak a társkeresés?

Figyelt kérdés

Állítólag ezek a férfiak, akik mindenhol ott vannak, főleg interneten és feleslegesen egekbe nyomják a nők egóját, még a nem vonzó nőknek is. Ők azok a férfiak akiknek szinte mindegy csak lyuk legyen a nőnek, lehet csóró csúnya mamahoteles stb. persze ezek a kapcsolatok max. fél évig tartanak mert nincs valódi vonzalom részükről, csak egyszerűen egy lyuk kell nekik.

Nyilván miattuk egy normális rendes elvárásokkal rendelkező férfi hátrányban indul mert ezek a férfiak ott lesznek az összes nőnél és puncsolnak nekik.

Szerintem simp férfiak nélkül a nőknek nehezebb lenne a táskeresés és talán jobban megerőltetnék magukat

aug. 13. 08:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Részben.

De az arányokkal van baj, az interneten 10x annyi férfi van a piacon mint nő.

Tehát ha egy társkeresőről vagy párkeresésre nyitott online térről beszélünk egy nőre 10 férfi jut. És a kereslet fiatalabb nőkre értsd (45 alatt) vonatkozik

A kereslet és kínálat törvénye mindenhol érvényesül, mivel nincs elég nő, ezért ők vannak előnyben online térben.

Ezt csak úgy lehet feloldani ha férfiak 90% eltűnne az online piacról. Ami csak az internetes korszak elején létezett 2004 előtt leginkább akkor sokkal könnyebb volt felszedni. De mostanra többszörös túlkínálat van férfiakból online, sőt ezen férfiak jó része nem ismerkedik élőben, míg a nők 90% online nm ismerkedik.

A megoldás?

Férfiként élőben ismerkedni és feladni az online ismerkedést.

aug. 13. 09:01
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

"Férfiként élőben ismerkedni és feladni az online ismerkedést"

En igy csinaltam, az en koromban nem volt Tinder. A friendzone-ig jutottam vele.

40F incel

aug. 13. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
24%

A simp viselkedés az, ha férfi jóval szintje feletti nőt akar megszerezni, nála talpnyaló viselkedéssel bevágódva.

Pont az a tipikus, hogy a simp a 100+ óra szívességért csak pár baráti ölelést, puszit kap a kinézett csajtól. Aztán fáj neki, ha értesül róla, hogy "csaját" férfias pasas buliban 3 perc alatt felszedte, nem sokkal később már dugtak.

aug. 13. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Fejben túltoljátok, mennyit ér a simpkedés. Tudom, a férfiak nem kapnak elég bókot, ezért nagy dolognak tűnik, de egy felnőtt nőt a tettek jobban érdekelnek, mint a szavak.
aug. 13. 11:18
 5/11 anonim ***** válasza:
20%

2es nem unod még újra meg újra idexarni ezt?

Egy 184 centi magas europai férfi vagy Malajziában, nem vagy incel. Hiteltelen vagy blackpillerként is. Hagyd abba, kamugép vagy.

aug. 13. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Magyarországon élünk, honnan tudnánk milyen tróger szar tahót jelentenek ezek a szavak?
aug. 13. 14:02
 7/11 anonim ***** válasza:
49%

Amugy neha az eloben ismerkedes furcsa iranyt vehet.....

[link]

40F "nem vagy incel" (de igen)

aug. 13. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem is károsak az ilyen férfiak az ismerkedésre. Nemrégiben voltam kint pár kollégával a strandon. Jött első körben, hogy hozzák a napszemüveget, mert abban lehet majd nézelődni, amit nem is értettem, mert egyiknek a párja, felesége sem volt ott, szóval mindegy is. Majd folyamatosan kommentáltak minden olyan nőt, aki mondjuk úgy, hogy hozta az átlagot és feltűnően bámulták őket. Még én voltam a rossz, szinte már le melegeztek, hogy én miért nem, mire visszakérdeztem, hogy melyikre gondoltok, a fehér ruhás szőkére vagy a tetkós, napszemüveges feketére? Ja, hogy te is megnézted? Mondom persze, csak diszkréten.

A másik amit utálok, mikor nekiállnak megbeszélni ott a csaj mellett, hogy az újabb autóknak mennyivel jobb a lökhárítójuk, a régieké nem olyan jó, stb. és az ütközési tesztje is ennek 5 csillagos lenne a másiké csak 2. Lehet, hogy ez nekik valami irgalmatlan jó kódnyelvnek tűnik, de 80-as IQ felett kb. minden nő egyből levágja, hogy miről van szó.

A másik oldalon meg is van ennek az eredménye, mert ugyanazoktól a nőktől hallani, hogy nem lehet pasit találni, hozzájuk "nem mernek odamenni" a pasik, akik 5 perccel később azon sírdogálnak, hogy nem tudnak úgy végigmenni az utcán, hogy ne füttyögessen oda nekik valaki, vagy ne "zaklatná" őket egy férfi a hülyeségeivel.

aug. 13. 17:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Sok probléma van, de a legnagyobb a simp/nice guy/white knigth/kangörcs jelenség. Tudni kell hátat forditani egy nőnek minden esetben, érdekes ilyenkor megfigyelni a női reakciókat mintha egy hiba lenne a mátrixban, valami ilyesmi gondolatok lehetnek bennük: "Eddig minden férfi megbámult, és kezdeményezett, bókolt vagy legalább bunkó módon de rám hajtott, most mi történik, miért néz levegőnek? Csak nem velem van a baj? Mégsem vagyok annyira jó nő?"

Ezt cseszi el a sok hülyegyerek! De nagyon!

szept. 1. 03:03
 10/11 anonim ***** válasza:

De ha levegonek nezed a not, hogy jossz ossze vele?

Komolyan kerdezem, latok logikat a modszeredben, erdekel bovebben.

40F incel

szept. 1. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!