Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is èrzi úgy hogy egyszerűe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is èrzi úgy hogy egyszerűen belefáradt az ismerkedésbe,társkeresésbe?

Figyelt kérdés
aug. 11. 09:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon is.
aug. 11. 09:55
 2/18 anonim ***** válasza:
9%

Én csak az ex miatt. Állandian rámtapad társkereken meg szívat a haverjaival. Arra a rohadt badoora meg kötelező a kép. Kamképet meg nem enged.

Hát nemtom utcán lefotózzak e vkit es úgy fel tudnék e menni ismetkedni.

aug. 11. 09:58
 3/18 anonim ***** válasza:
59%

Nekem ha ilyen van, akkor kötelezően szünetet tartok és magamra figyelek (barátokkal vagyok, programokat csinálok, stb.).

Ilyenkor fölösleges randizni, mert ha rossz a kedvem a hozzáállásom a randi is nagy eséllyel rossz lesz. Nekem simán jöttek ezek után az időszakok után a lelkesek.

aug. 11. 10:02
 4/18 anonim ***** válasza:
28%

Bele, 50evesen,korombeliek mind nagymamak már, azok offosoak

20-asok le se szarnak, elég volt

aug. 11. 10:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is erőt gyűjtök most a sok paraszt meg szexakaró után.

De bemásolnám ezeket hogy "teccel írj", "én is megyek fürcsizni", "aszt"

Vagy akik "küldj még képet milyen a melled kicsi?"

Max 3 napig szoktam bírni gyomorral a "társkeresést".

aug. 11. 10:07
 6/18 anonim ***** válasza:
Ja és ezek még olyan pasik akik hát talán szóba állok vele kategoria külsőre és meglátom.
aug. 11. 10:08
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen szövegek helyett nem egyszerrübb tornázni meg lefogyni?
aug. 11. 10:09
 8/18 anonim ***** válasza:

#3 Mennyi idő után jött újra a lelkesedés? Milyen hosszú szünetre volt hozzá szükséged?

Én tavaly november végén találkoztam utoljára valakivel. Azóta nem megy. Még mindig nem látom, mikor tudom magam rávenni újra. És ez baj, mert az idő(m) telik, közben lassan mindenki, akivel érdemes kezdeni, foglalt lesz. 😕 De ennek tudatában sem vagyok képes erőltetni...

aug. 11. 10:09
 9/18 anonim ***** válasza:
10%
Igen. De már nem is bajlódok vele, inkább csak szexelek a pasikkal, meg támogattatom magam velük :D
aug. 11. 10:10
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
41 éves nő vagyok. Csak szex kapcsolatot szoktam keresni, de abba is bele lehet fáradni.
aug. 11. 10:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!