Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni ha nem jutok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha nem jutok a társkeresésben az egyről a kettőre?

Figyelt kérdés

Kérek minden trollt meg rosszindulatú nőt hogy ne keressük a dolgok miértjét!!!

Tisztába vagyok vele hogy a átlag melós életem, a szimpla érettségi meg egy szakmunkás végzettségem és hogy látható túlsúlyom az oka a sikertelenségnek. Mivel egyikben sem tudok változtatni (első bekezdést javaslom - ne keressük a miértjét) ezért nincs lehetőségem olyan nőkkel ismerkedni akik minden szempontból megfelelnének nekem. Ezért be vagyok zárkózva magamba 35 éve.

Mit lehet tenni? Hogy lehet feldolgozni azt hogy örökre egyedül leszek a halálomig? Mert az elképzeléseimből nem adok le. Azaz olyan nővel semmiképpen nem jönnék össze aki nem vonzó jelenség számomra. És olyannal se aki láthatóan be akar csapni hogy neki könnyebb legyen az élete pénzügyileg.

aug. 11. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor mas dagadtnak miert van parja

Akkor szakmunkasoknak miert van parja

aug. 11. 10:36
 2/6 A kérdező kommentje:

1

Mert vannak faék egyszerű dagadt férfiak akik lyuk - lyuk alapon bárkivel összejönnek. Szakmunkások közt meg annak van vonzó párja akik ő maguk is vékonyak meg sportosak a tanulatlan és csoró életük mellé.

aug. 11. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó, így semmit.

Tudod hogy azért utasítanak vissza, mert túlsúlyos vagy (már ha egyáltalán próbálkozol).

Lefogyni nem tudsz/nem akarsz.

Hasonló nőket nem fogadod el.

Akkor szerinted..?

aug. 11. 11:12
 4/6 A kérdező kommentje:

3

nem probálkozom mert ismerem az elvárásokat aminek meg kellene felellni.

aug. 11. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Így mi értelme van kérdést kiírni ha leírod hogy ne keressük a mierteket, ergo ne keressük a megoldást?
aug. 11. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:

"És olyannal se aki láthatóan be akar csapni hogy neki könnyebb legyen az élete pénzügyileg"

Az elején még arról írsz hogy csóró egyszerű melós vagy. Akkor hogy merülhetne egyáltalán fel hogy valaki pénzügyileg kihasználjon téged? Vagy most akkor mégis van pénzed?

aug. 11. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!