Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közösségi média nélkül sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közösségi média nélkül sokkal nehezebb párt találni és ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szeretném törölni magam minden közösségi média oldalról, de ma már úgy tűnik hogy nehezen talál párt az ember ezek nélkül.

Vannak itt közületek akik Facebook-instagram nélkül hozott létre párkapcsolatot?

Illetve mondhatnátok példákat arról hogy miben más az a fajta kapcsolat amit az ember pl. egy kávézóban alakított ki, vagy is első személyes találkozás, élmény.

nem vagyok otthon ülős, és járok közösségekbe, de az a gondolat van bennem (amit sejtek hogy az internet világa nevelt belém) hogy nem fogja meglátni az értékeim egy értelmes lány, és hogy sokkal kevesebb lesz az esélyem, ha nem csillogok-villogok a neten.

Lehet kicsit túl gondolom de sajnos ez van..

(25 éves férfi)

aug. 9. 10:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Két kapcsolatom volt, mindkettő közösségi média nélkül, szóval lehetséges :)

25/N

aug. 9. 11:00
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem gondolod túl. Nem lehetetlen, de egészen biztos hogy nagyban rontja az esélyeidet.

Az első dolga a csajoknak ma hogy végig nézik a profilod minden létező platformon. Ha nem találnak rólad semmit, akkor azt hiszik sorozatgyilkos vagy, vagy valami bűnöző.

Szerintem csillogni mondjuk nem feltétlenül kell. Én se nagyon posztolok se facebookra se instára, de profilom van, mert ott tartom a kapcsolatot az ismerősökkel, meg ott látom az eseményeket amik érdekelhetnek.

Szerintem magad alól lövöd ki a lovat ha törlöd magad, vagy menj valami Amish közösségbe ahol nincs villany, meg modern dolgok, ott senkit nem fog zavarni.

aug. 9. 11:00
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Nincs ilyenem,és minden héten új csajom van. Nem ezektől függ
aug. 9. 11:13
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Az egyik kapcsolatom innen alakult ki anno gyk-ról, ikletve tàrskeresőről. Social mediàn keresztül még nem is volt. Amúgy én is gondolkodom a törlésén mert rengeteg időt elvisz amit sokkal értékesebb/érdekesebb dolgokra is lehet használni :)
aug. 9. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

Én nő vagyok es a párom instagramon írt rám, 2 éve vagyunk együtt. Akkor voltam én 26, ő 27.

Kozeli varosban lakott, de sosem talaloztunk még azelőtt.

Az én oldalamon főleg az általam varrt dolgok voltak fent (ezzel kapcsolatban szólított meg) plusz pár kép rólam. Neki valami túrazós képe volt fent és haverokkal pár fotó. Őszintén szólva ha valami pózeres képei lettek volna, nem hiszem hogy visszaírok, így is két napra rá válaszoltam, mondom üsse kő:-)

Szóval nem mondom, hogy lehetetlen közösségi median kivul ismerkedni, de mivel én nagyon ritkán jártam szórakozóhelyekre, kizárt hogy egymásra találtunk volna. Valamint o is azt mondta hogy ha olyan helyeken ismerkedett, nem lett belőle sosem komoly kapcsolat.

aug. 9. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Amikor megismertem a páromat, nekem még nem volt közösségi médiám. (Nagyon későn lett, egyéb okok miatt) nekem nagyon megtetszett ő, és ahogy velem beszélt meg ahogyan mi elvoltunk. Azóta ő párom 10 éve, és nagyon szeretem még mindig. Nekem annyiban segített a közösségi média, hogy amíg ő kinn dolgozott én meg itthon, akkor is tudtunk beszélni is. De ennyi.
aug. 9. 11:35
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Ismerkedni élőben kell. A netre fel lehet tenni retusált képet (vagy jópár évvel korábbit), csupa hamis dolgot, ami aztán az első találkozásnál szégyenteljesen megbukik. Élőben eleve nem próbálkozol olyannál, akinek a külseje nem fog meg, vagy a viselkedése ellenszenves. Leülhettek beszélgetni, sokmindent leszűrhetsz már az első alkalommal, míg a neten csak futjátok a felesleges köröket. Mindenesetre legalább egy profilt meg kellene tartanod, nehogy azt higgyék, bűnöző vagy, és rejtőzködsz😁
aug. 9. 11:40
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nagyon gyanús lenne, ha valaki a mai világban azt mondaná, hogy nincs facebookja vagy instája. Arra gondolnék, hogy takargat valamit, mondjuk feleséget és gyereket vagy azt, hogy engem takargatni az ismerősei előtt...
aug. 9. 11:56
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

A tinderen ismerkedtem közösségi média nélkül. Volt egy sikeres randim, ami csókkal végződött és megbeszéltük, hogy lesz még tali. Miután kiderült, hogy nem vagyok fent közösségi oldalakon, ghostingolt. A következő nőnél már okosabb voltam, ott először elővezettem neki, hogy miért nincsen, de láthatóan nagyon zavarta. Végül több randi után visszautasított, és ez volt az egyik fő indoka. A harmadik nőnek ezzel nem volt különösebb problémája, viszont ő is furcsálra és nagyon érdekelte a mértje.

A nők többségében közösségileg igen aktívak, és red flag, ha valakinek nincs profilja, ez az én tapasztalatom.

aug. 9. 11:58
 10/15 anonim ***** válasza:
71%
Régebben is találtak párt maguknak az emberek, amikor még híre hamva sem volt a közösségi oldalaknak. Akkor még élőben kommunikáltak az emberek egymással. Tehát van esélyed, net nélkül is.
aug. 9. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!