Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó egyes nőknek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó egyes nőknek hogy szívathatják a férfiakat interneten?

Figyelt kérdés
Beszélgettem nővel és teljesen elvarázsolt annyira cuki volt olyan jól elbeszélgettünk agyon dicsért hogy milyen szuper pasi vagyok helyes humoros intelligens és hogy milyen jó velem beszélgetni, egész hajnalig beszélne velem, aztán ghostingolt.. szóval nyilván kamuva volt az egész
aug. 18. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Zaklatás, inkább tanulj belőle internet nem csajozásra van
aug. 18. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Nem biztos hogy igazat írt a munkahelyéről.
aug. 18. 10:43
 13/18 A kérdező kommentje:
12. De megtaláltam a kórház honlapján a nevét
aug. 18. 11:13
 14/18 A kérdező kommentje:
11. Igen lehet zaklatás de ő is zaklatott engem ezzel a viselkedésével
aug. 18. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Ez most valami szándékos trollkodásba fordult át kérdező, hogy direkt ráerősítesz a sztereotípiára hogy a ghosting a zaklatás elleni szükséges lépés, mert manapság már mindenki zaklató? :D Na de akkor halljuk, mit mondanál neki? Hogyan beszélgetnél el vele? Tételezzük fel odamész a kórházba, meglátod a folyosón ahogy épp siet valahova munka közben, hogyan tovább? Mit lépnél erre?
aug. 18. 11:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát elbeszélgetnék vele odaállnék és erélyesebben számon kérném
aug. 18. 12:07
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Ő meg elküldene a pcsba.
aug. 18. 13:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Ilyenek a nők. Ez nem újkeletű dolog!
aug. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!