Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó egyes nőknek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó egyes nőknek hogy szívathatják a férfiakat interneten?

Figyelt kérdés
Beszélgettem nővel és teljesen elvarázsolt annyira cuki volt olyan jól elbeszélgettünk agyon dicsért hogy milyen szuper pasi vagyok helyes humoros intelligens és hogy milyen jó velem beszélgetni, egész hajnalig beszélne velem, aztán ghostingolt.. szóval nyilván kamuva volt az egész
aug. 18. 09:48
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Még ő mondta hogy menjünk át messengerre azóta három napja hiába írok rá nem válaszol
aug. 18. 09:49
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Unatkozott , hát írogatott, azért bevallhatta volna, hogy van pasija. Nem volt szép tőle.
aug. 18. 09:50
 3/18 anonim ***** válasza:
29%
Ja egyszerubb gostingolni mint megmondani az oszintet,h amiatt leoltson az illeto.
aug. 18. 09:55
 4/18 A kérdező kommentje:

3. De akkor miért kellett így ilyen szépeket mondania, amikor beszélgettünk ez nem jön így ki, tehát nem a kép küldés után ghostingolt, tehát látta a képemet, úgy beszéltünk.

Valamit lehet úgy is ghostingolni hogy megmondjam mi a probléma elmondja a gondot aztán tilt utána nincs esetleg leoltás..

Egyébként úgy váltunk el hogy reméli hogy még fogunk beszélgetni ezért nem értem

aug. 18. 09:58
 5/18 anonim ***** válasza:
58%
Lehet az elején tetszettél neki aztán vmivel elvágtad az egészet
aug. 18. 10:00
 6/18 anonim ***** válasza:
57%
A nők szerint amelyik férfi nem néz ki jól, az nem ember, azzal bármit meg lehet tenni.
aug. 18. 10:11
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Azért nem írta, hogy mi veled a probléma, mert nincs, csak hiányzott valami plusz és már teljesen ki van égve a keresgélésben. Futószalagon jönnek egymás után az emberek. Akiket nem is tudsz emberként kezelni, mert csak betűk egy képernyőn, ami tök személytelen. Így nem tudsz olyan empátiát gyakorolni, mintha igazi emberrel beszélgetnél.
aug. 18. 10:12
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
2-es vagyok, nő vagyok, amikor irogatott egyedül volt, romantikázni akart, ideje is volt és pasi is akadt. Feltöltődött pozitív élményekkel eleresztette a fantáziáját és egyszerüen jó volt neki. Az sunyiság hogy így eltünk, mondhatta volna hogy van pasija.
aug. 18. 10:12
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Ne ismerkedj interneten
aug. 18. 10:35
 10/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk tudom hogy hol dolgozik melyik kórházban lehet egy kicsikét meg kéne látogatnom és elbeszélgetnem vele, kicsit vegye már észre magát
aug. 18. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!