Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra és kiábrándító ha egy nő nyomulós?
Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy nővel nem az a bomba csaj de szerintem jól néz ki, elég csinos a kinézete teste.. Az első randin jót beszélgettünk be is jött a nő, viszont a randi végén leültünk egy padra és így elkezdett nyomulni odabújt simogatott, megpuszilt, számomra ez a fajta nyomulás valahogy nagyon kiégetett, kiégette a vonzalmat...aug. 17. 21:18
11/14 anonim válasza:
Azért ábrándított ki, mert nem vonzòdsz igazán hozzá. Igaz, kicsit nekem is fura a szitu, de lássuk be őszintén, ha oda lennél a csajért biztos vagyok benne, hogy jòl esett volna a dolog. 33/N
12/14 A kérdező kommentje:
11. Ez nem igaz hihetetlenül vonzó nő volt tényleg pont az esetem, de mikor így elkezdek nyomulni teljesen kiábrándultam tőle én teljesen máshogy működöm mint az átlagember
aug. 18. 08:35
13/14 A kérdező kommentje:
10. Ha nagyon bizsek a mókuskája akkor keresen szexpartnert, ne komoly kapcsolatot ....ribizli
aug. 18. 08:36
14/14 anonim válasza:
13. Egy komoly kapcsolatban is le kell varrni a párod. Nem fog szexpartnert keresni erre, remélhetőleg. Nem nagyon értelek. Rád van gerjedve a számodra vonzó nő, és te finnyáskodsz, hogy most nem jó, mert nem így képzelted el a komoly kapcsolatot. Mit akarsz, hogy megmutassa előtte a bélyeggyűjteményét, ember? Nagyon fiatalka lehetsz még szerintem, vagy nem nagyon voltál nővel.
Ilyenkor lépni kell, lakásra menni, felhúzni a gumit, nem elmélkedni. Attól, hogy szerelmeskedsz vele, még lehet komoly a kapcsolat. Ha meg nem lesz, akkor sem veszítettél semmit.
10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!