Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek is kiábrándító ha egy pasi nem fogja meg a munka végit?
Figyelt kérdés
Informatikus pasi, jól is keres, van saját háza, bár nem egy adonis. De az asszonysutyorgóban azt írták, hogy az ilyen informatikusok nem szeretik megfogni a munka végit, nem csinálják meg a ház körül a munkákat (nem tudnak csapot szerelni, gáztüzhelyt javíttani, ilyenek). Ez red flegnek minősül?2024. ápr. 14. 11:11
1/16 anonim válasza:
Munka végit? Munka végét? Most az Asszonysutyorgó, Gyakori a Biblia neked?
2/16 anonim válasza:
Ne is szereljen csapot, ha nem ért hozzá. Fizessen meg egy szakembert, aki szépen és minőségin megcsinálja. Én ebben az otthoni sufnimegoldások között nőttem fel, hányinger az otthoni gánoylás, félmunka.
3/16 anonim válasza:
te megfogod a munka végit? Mosol, főzöl, takarítasz? vagy csak pasifikázós kérdés ez?
4/16 anonim válasza:
Valahol a 3assal értek egyet mert kb ugyanebben nőttem fel, de pl nekem nagy előny hogy pl a párom házias és sok mindenből kiveszi a részét mert sokáig élt egyedül is illetve a szülei is rendezettek.
5/16 anonim válasza:
Ugyi, hogy kiábrándító ha nem fogja meg a munka végit :)
6/16 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha nem egy ezermester, bár az igen, ha tök béna és nem is akarja. Teszem azt, ikeás szekrényhez is inkább szakit hív.
Szeretem, ha a pasi alap dolgokhoz ért, alap eszközöket tud használni. Azt meg különösen, ha nekem is megmutatja, elmagyarázza. Van itthon fúróm, nem idegen a dekopír fűrész, használtam már flexet, illetve idén nyáron megtanulok hegeszteni, van egy pöpec kis szerszámos ládám, jó lenne, ha a pasi se lenne tök kuka a dologhoz. Ugyanakkor nagyobb munkákhoz persze szerelőt kell hívni.
7/16 anonim válasza:
Aki nem egy AdonisZ, az is megfoghatja a munka végÉt, bár gáztŰzhelyt javíTani nem feltétlenül kell, biztonságosabb, ha szakembert hív. Szerintem sokkal nagyobb red fleg, hogy te kimaradtál a suliból 4. után, amilyen a helyesírásod...
8/16 Barito válasza:
"Csajok szerintetek is kiábrándító ha egy pasi nem fogja meg a munka végit?"
Az a csajoknak a kiábrándító, ha a pasi nem csinálja meg HELYETTÜK a dolgot.
10/16 anonim válasza:
Inkább az asszony fogja meg másnak a végét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!