Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek is kiábrándító ha egy pasi nem fogja meg a munka végit?
Figyelt kérdés
Informatikus pasi, jól is keres, van saját háza, bár nem egy adonis. De az asszonysutyorgóban azt írták, hogy az ilyen informatikusok nem szeretik megfogni a munka végit, nem csinálják meg a ház körül a munkákat (nem tudnak csapot szerelni, gáztüzhelyt javíttani, ilyenek). Ez red flegnek minősül?2024. ápr. 14. 11:11
11/16 anonim válasza:
Kérdező, te meg a nyelvtankönyvet nem fogtad meg valami sokszor...
12/16 anonim válasza:
Egy informatikus mérnök pont tud szerelni..Én is az vagyok,mellette profin burkolok,szerelek villanyt(van olyan végzettség is),kartonozok,kertészkedek.
13/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül igaz. Van olyan informatikus ismerősöm, aki előtte autoszerelő volt és otthon maszekba kisgépeket javított.
14/16 anonim válasza:
Sokkal kiábrándítóbb amikor valaki dolgozó, kétkezi munkásokat úgy próbál degradálni, hogy egy anonim fórumon próbálja őket kiparodizálni. ("végit")
Az is elég kiábrándító amikor valaki elfelejti az anyanyelvét vagy csak pusztán azért, hogy okosabbnak tűnjön kicserél egyes szavakat idegen szavakra.
("Ez red flegnek minősül?")
15/16 anonim válasza:
Én is informatikus vagyok, de csináltam már saját asztalt kartonból, fából, szereltem csapot, villanyt, porszívót. Fúrtam fel polcokat, javítottam falat, szekrényt. Mivel elég sok helyen dolgoztam még az IT előtt, így sok mindent is megtanultam. Plusz a család révén, mert ebben nőttem fel, a növénytermesztés és az állattartás se idegen. :D
16/16 anonim válasza:
Az, hogy nem kezd el otthon bütykölni, nem maga javít meg dolgokat, hanem szerelőt hív, az nekem nem red flag. Az igen, ha olyan kapcsolatban van, ahol mindketten dolgoznak, és szólni kell neki, hogy házimunkázzon, mert magától nem jut eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!