Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számotokra és kiábrándító ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra és kiábrándító ha egy nő nyomulós?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy nővel nem az a bomba csaj de szerintem jól néz ki, elég csinos a kinézete teste.. Az első randin jót beszélgettünk be is jött a nő, viszont a randi végén leültünk egy padra és így elkezdett nyomulni odabújt simogatott, megpuszilt, számomra ez a fajta nyomulás valahogy nagyon kiégetett, kiégette a vonzalmat...
aug. 17. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Nekem (is) az (főleg ha nem jön be és mégis nyomul).
aug. 17. 21:30
 2/14 A kérdező kommentje:
1. Nekem azért bejött de a nyomulás miatt utána már nem nagyon
aug. 17. 21:33
 3/14 anonim ***** válasza:
32%
Igen az.
aug. 17. 21:36
 4/14 anonim ***** válasza:
21%

Nekem alapvetően tetszett volna, bár utólag fölvetődött volna bennem, hogy

a) ha ilyen közvetlen, akkor hogyhogy interneten kell ismerkednie;

b) netán van valami olyan háttere, ami miatt nagyon fontos neki, hogy legyen párja: pl. adósságai vannak, bántalmazó exétől kell megvédeni, kisgyereket hozna a kapcsolatba, olyan betegsége van ami miatt mások mind otthagyták stb.

De lehet, hogy csak nagyon vágyik ölelésre, simogatásra.

aug. 17. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
16%
Tartsd távol magad az ilyen embertől.
aug. 17. 21:47
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem vagy bᴜzi akkor nem.
aug. 17. 21:57
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem tetszene.
aug. 17. 22:16
 8/14 anonim ***** válasza:
55%
Hát ez nagyon a csajtól függne. Ha normális a csaj, egymásra érzünk, akkor ez teljesen oké. De ha ilyen átlagos felfogású csaj, átlagos kis élettel, akkor én nem akarnám.
aug. 17. 22:24
 9/14 anonim ***** válasza:
23%
Számomra vonzó nőtől nem rossz a nyomulás. Kár, hogy általában a csúnya nők szoktak nyomulni.
aug. 17. 23:04
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

De hülye vagy, már ne vedd sértésnek! Szegény lány lehet, hogy már olyan szinten ki van éhezve a simogatásra, ölelésre, hogy az első normálisnak tűnő faszival-ez lennél te-, is beérné, erre te beijedsz?

Fel kellett volna vinned lakásra, mert a mókuskája már nagyon várta a karácsonyt, ha így rád kúszott. Ilyenkor elő kell venni a piros sipkás télapót és jó alaposan megajándékozni, nem pedig elszaladni. Nem baj, idővel majd megtanulod.

aug. 18. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!