Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is találkozik ilyen gondolkodású nőkkel?
A legutóbbi ismerkedéseim során lett egy kapcsolatom, ahol a nő hasonlóan keresett mint én (600-650e ft nettó). Habár nekem lakásom nem volt, ő kapott a szüleitől, ahol együtt éltünk. Én valamennyivel többet adtam a dologba, mert nyilván nála laktam. Más okok miatt ennek a kapcsolatnak vége lett, de ez sose okozott gondot.
Azóta ismerkedtem és találkoztam egy nővel, aki hasonlóan, kapott a szüleitől egy lakást, de fele annyit se keres mint én. Ezzel önmagával nem lenne baj, mert nem ez a mérvadó. Viszont jöttek az igények, hogy nekem miért nincs saját lakásom közel 30 évesen (nem tudnak támogatni a szüleim és pont nincs 30-35m forintom, kell még kb 1 év, hogy értelmes konstrukciójú hitelt tudjak felvenni, amit nem 25 évig kell fizetni) meg, hogy úgy lenne jó a kapcsolat, ha olyan szüleim lennének, akik a majdani közös lakásba/házba ugyanannyit tudnának adni, mint az ő szülei.
A másik nő, akivel ezután ismerkedtem, pedig azzal jött, hogy ő legalább évi 4x akar menni nyaralni és ilyen meg olyan javakra van igénye. Ez a nő 300e forintot se keres nettóba.
Jellemzően azt vettem észre, hogy azok a nők akik jól keresnek, nem foglalkoznak ennyire az egzisztenciális dolgokkal. Viszont azok a nők, akik kevesebbet keresnek, akarnak a legtöbbet. Pedig nem cicababákat választottam, teljesen átlagos kinézetű nők voltak.
Más is rendszeresen fut bele ilyenekbe vagy csak én nem ismerem fel az első redflageket, amik ezzel kapcsolatosak? Kezd már unalmas lenni, hogy olyan emberek várnak el olyan dolgokat, akik önmaguknak se tudják megteremteni ezeket a javakat.
Forditva
Ennyit keresek, amit írtal. 665 ezret, hogy egészen pontos legyek, és nem állnék le olyan férfival, aki ez alatt keres
"Jellemzően azt vettem észre, hogy azok a nők akik jól keresnek, nem foglalkoznak ennyire az egzisztenciális dolgokkal. Viszont azok a nők, akik kevesebbet keresnek, akarnak a legtöbbet."
Nekem is volt ilyen tapasztalatom, és én se cicababákkal ismerkedtem.
Volt egy olyan barátnőm egyszer réges-régen, aki példaként azt hozta fel, hogy X-éknél (ismerős fiatal pár) a nő nem is vezet háztartást, mert a párja szinte minden este vacsorázni viszi étterembe. Mondta ezt úgy, hogy ő még egyetemista volt, tehát praktikusan semmivel se tudott volna hozzájárulni a közös élet költségeihez.
Ill. (és ezen buktam ki nagyon), mikor a bátyámat a szüleim lakáshoz segítették az eljegyzése után, akkor megjegyezte, hogy akkor nekem is "jár" egy lakás a szüleimtől. Miközben az ő szülei egy fillérrel se tudtak volna ebben segíteni minket.
Persze szét is mentünk, utólag jöttem rá, mennyire jó, hogy így alakult.
Szóval vannak ilyen nők, és nem szabad eltűrni az ilyesmit, hanem azonnal kivágni őket, mint a sz...ó macskát. Majd jön normális gondolkodású is, azt kell megbecsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!