Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy azok a nők jönnek be akik engem nem akarnak?
"Amikor végzett a történettel akkor megdicsértem, hogy kevés nő ilyen talpraesett és onnantól kedve nyeregben voltam"
Ugye, ez Simping. Nalam ez a friendzone-ba vezetett volna, mert nem vagyok helyespashee......
40F incel
A barátzónába azok a férfiak kerülnek akiknél nincs meg a kémia, de értékes embernek tartják őket, vagyis lehet tőlük tanulni. Van olyan férfi aki hagyja ezt és van aki nem. Ha van egy normálisan működő párkapcsolatod simán lehet egy nő is barátzónába, nekem is van ilyen és ismeri a páromat.
Minden randizó férfinak azt szoktam javasolni, ha a kapcsolat kezdetétől a nő nem érdeklődik iránta, nem keresi a személyes találkát és a testi kontaktust, akkor az veszett fejsze nyele(persze ez fokozottan igaz a férfiakra is kezdetben). Lehet hetekig levelezgetni a semmiről, unatkozás ellen jó is lehet, de úgy is minden személyes találkozáskor dől el. Elég egy egészen apró dolog ahhoz, hogy a tökéletesség mítosza véget érjen, sok ember azzal sincs tisztában mit hibázott el a randi során(pedig tanulhatna belőle).
Engem is oltottak már le.....nem is akárhogyan, de mindig úgy álltam hozzá, hogy nem passzoltunk egymáshoz jön a következő. Olyan is volt aki ezerrel vonzódott hozzám és kérdőre vont miért nincs folytatás de hangjától felállt a hátamon a szőr. Az szuper érzés amikor kölcsönös a dolog, amikor mindkét fél úgy érzi, hogy valami különlegeset talált és mindent megtesz azért hogy hosszan működjön a kapcsolat. Aztán az együttélés és a család felboríthat mindent, sokat tudnék erről írni.......
"A barátzónába azok a férfiak kerülnek akiknél nincs meg a kémia, de értékes embernek tartják őket, vagyis lehet tőlük tanulni"
Vagyis nem vagyok vonzo a nok szamara. Hiaba vagyok erdekes ember, mint romantikus partner, nem johetek szamitasba. Gyakorlatilag szeriaban jartam igy, emiatt kijelentheto, hogy a nok izlese uniformizalt, egyfele ferfit keresnek, es nem en vagyok az :(
40F incel
Én sem vagyok egy matyó-hímzés és mégis van aki vonzónak tart, ráadásul olyan dolog tetszik neki rajtam ami szerintem visszataszító(gondolok itt kopaszodásra, erős szőrzetre,stb).
Nem vagyunk egyformák, biztosan van olyan nő akinek bejönnél, csak sajnos ő ezt nem közli veled, mert akkor könnyű dolgod lenne. Lehet hogy a nők 10% jössz be és az is lehet, hogy abból a 10% neked csak 1/3 tetszik, akkor 3% vagyunk és még az is 10000 nő aki korban passzolna hozzád.
Aki éveken keresztül párkeresőzik sikertelenül idővel feladja, keresi a tökéletes partnert de az utcán senkihez nem menne oda, hogy de szép a mosolya!!!
Soha az életben nem párkeresőztem és nem is fogok, nekem ez olyan mintha egy terméket vennék a neten. Segítettem testvéremnek online párkeresésben, mind választásban, mind tanácsokban, de nem igazán járt sikerrel. Végül azzal az emberrel jött össze aki kivette az albérletet, de vele is évekkel később. Bezárkózott a maga kicsi világába és kifelé azt kommunikálta felénk, hogy ő mindent megtesz azért, hogy párt találjon. Ja csak elfelejtett mosolyogni, nőiesen öltözködni, szórakozni járni, otthon ült is felfalt mindent ami a keze közelébe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!