Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy azok a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy azok a nők jönnek be akik engem nem akarnak?

Figyelt kérdés
8 éve nő és szex nélkül már a falat kaparom... egyszerűen csomó nőnél próbálkoztam de semmi, nem érzik a kémiát, nem akarnak többet... lennének nők persze nem is csúnyák de így azok a nők abszolút nem mozgatnak meg... már 40 éves leszek pedig..
aug. 16. 08:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg kategoriadon feluli nok tetszenek.
aug. 16. 08:45
 2/15 A kérdező kommentje:

1. Nem hiszem de ha igen akkor miért nem jön össze ? láttam már csóró csúnya férfit jó csajjal...

De amúgy nem hiszem hogy a vonzalom az kategória függvénye lenne...

aug. 16. 08:47
 3/15 anonim ***** válasza:
44%

Attol, hogy valaki nyer a lotton, tobb millio ember nem.

En pl nokent nem lennek olyan ferfival, akit nem talalok vonzonak. Az is lehet, hogy nincs baj a kulsoddel, egyszeruen csak nem jossz be azoknak a noknek. Viszont ha sorozatosan ebbe a problemaba szaladsz, az azt is jelentheti, hogy tudat alatt azt a tipust keresed, akinek nem kellessz, mert ez az ismeros/kotodesi problema/csaladban ezt lattad.

Egyebkent nem teljesen, de van benne valami. Egy tanult, tobbdiplomas, nyelveken beszelo nonek nem fog bejonni brigadmelos Jozsi.

aug. 16. 09:02
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

En tobb nyelven beszelo brigadmelos Jozsi vagyok. Osszetort a valosagod, cicaful? 😘

40F incel

aug. 16. 09:07
 5/15 anonim ***** válasza:
3. Ossze jon az..
aug. 16. 10:38
 6/15 anonim ***** válasza:

Meddig jutsz el velük?

Ha az első randi sem jön össze, akkor a külsőddel van a probléma. Öltözködés, fogazat, ápoltság rendbe van? Mert ezeken ügye könnyű javítani(kivéve a fogazat).

Ha az első randi összejön de utána nincs folytatás akkor pedig a tanult tulajdonságaiddal van a probléma. Utóbbin is lehet javítani, minél szélesebb körű az érdeklődésed, minél jobban tudsz kommunikálni annál sikeresebb leszel a nőknél. Akire fel tudnak nézni férfiként ahhoz vonzódnak is, persze vannak kivételek.

aug. 16. 12:40
 7/15 anonim ***** válasza:

"minél szélesebb körű az érdeklődésed"

Nem. En kb. elo lexikon voltam, bar mar mostanra megkopott. Es nekem nem jott be ez a taktika sem.....

40F incel

aug. 16. 12:48
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

Varjal, hazudok....

Eszembe jutott, hogy egyszer volt egy ilyen eset.

Jottem hazafele a vonaton egy havercsajjal Tatabanyarol Pestre, es Bicske magassagaban ott voltak a bauxitos vagonok. Aztan elkezdtem a havercsajnak meselni az aluminiumgyartas menetet, a Bayer-fele lugos eljarast. Vagyis hogy hogyan lesz a bauxitbol aluminium. Meleg elektrolizis stb.

Aztan ult mellettunk egy csaj a pasijaval, aztan o is vegighallgatta az aluminiumgyartast, es elkezdett velem dumcsizni, hogy "honnan tudod te ezeket, milyen tajekozott vagy" a pasija elott.

Szoval ez volt az egyetlen ilyen emlekem, de hat pasija volt annak a csajnak, meg a csaj se volt egy szepseg.

Szoval igen, neha bejon bizonyos noknel.

40F incel

aug. 16. 13:02
 9/15 anonim ***** válasza:

6 vagyok

Pusztán a lexikális tudás nem sokat ér, arra ott van a google. Az sem ér sokat ha fejből fle tudod mondani a femina összes cikkét az elmúlt 10 évből, de ha beszélgettek és hozzá tudsz szólni a témához, főleg építő jelleggel az nagyon jó benyomást tud tenni. Okos férfi a nőt beszélteti de úgy, hogy ne érezze magát beszorítva vagy kioktatva.

Nekem volt olyan randim, amikor a nő mesélte az élményeit arról, hogy defektet kapott és nem volt senki aki segített volna naki és YT nézte mit is kell csinálni. Egy szót sem szóltam közbe pedig nekem ez az egyik szakmám. Amikor végzett a történettel akkor megdicsértem, hogy kevés nő ilyen talpraesett és onnantól kedve nyeregben voltam.

Amikor egy nő teljesen passzív és tőlem várja azt, hogy irányítsam a beszélgetést akkor először csak nagyon egyszerű eldöntendő kérdéseket teszek fel irányába mert arra biztosan tud válaszolni. Utána jöhet a bevált recept,sport,állatok,színház,tánc,szabadidő, de semmiféleképpen nem a munkája. Ha semmihez nem szeretne hozzászólni akkor váltani kell minél hamarabb mert szakbarbárnak tekint. Azt az állapotot kell elérni hogy Ő is érdeklődjön irántad és ne csak hallgasson.

aug. 16. 13:06
 10/15 anonim ***** válasza:

"Pusztán a lexikális tudás nem sokat ér, arra ott van a google"

Akkor meg gyerekcipoben volt a net.

40F incel

aug. 16. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!