Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik nekem tetszenek, azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nekem tetszenek, azok nem akarnak komoly kapcsolatot, akik meg nekem nem jönnek be, nyomulnak rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 30. 08:10
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Tedd lejjebb a lécet.
2021. okt. 30. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen helyzetben két dolgot lehet tenni:

1. Várakozni, hátha megfordul a szerencséd az ismerőseid körében.

2. Aktívan társkeresőzni a neten, hogy az esélyedet növeld. Ez esetben viszont fel kell vállalnod a kellemetlen köröket: a sok hazudozót, szélhámost és szexkapcsolat-keresőt is. A társkeresőzés manapság hasonlít a szénakazalban való tűkeresésre. Sok energia, idő és türelem kell hozzá.

2021. okt. 30. 08:24
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Tedd magad vonzóbbá (ha nő vagy megjelenés, ha férfi vagy megjelenés, pénz, személyiség), vagy pedig add lejjebb az elvárásaidat. Fogadd el, hogy akiknek te bejössz hosszú távon nézve átlagban, ők a te szinted. Mindkét út járható, az első sok energia befektetést igényel, a második pedig belső útkeresést, önismeret fejlesztést.
2021. okt. 30. 08:27
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan azt a kategóriát keresd a másik nemben ami te is vagy. Pl ha érettségizett nő vagy akkor ne a diplomás orvost várd! Vagy ha dagadt pasi vagy akkor ne a sportos Gizikét akard megszerezni.
2021. okt. 30. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Én az egyedüllétet választottam. Lassan 50 leszek, de nem bánom. Csak azért nem leszek valakivel, hogy ne egyedül legyek. Nem vagyok megalkuvó típus.

N

2021. okt. 30. 09:01
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

5. Neked 50 évesen már nyilván nincs visszaút családra, szóval soha nem fogod elismerni még magadnak sem, hogy talán mégis választhattál volna más utat és "beérhetted" volna a 90%-ban megfelelővel a 100% helyett, különben az annak beismerése lenne, hogy elszúrtad a teljes életed.

Nevetséges, hogy a mai társadalomban a te döntésednek tapsikol minden öntudatos ál-felvilágosult, miközben a gonosz megalkuvók (akik nem menők, mert meg akarnak felelni a világon saját magukén kívül mások elvárásainak is). Ma az a menő, aki azt hazudja, hogy ő a világon senkinek nem akar megfelelni, kizárólag saját magának. Közben pedig mivel társadalomban élünk és más emberek vesznek körül minket, ezért nyilván meg akarunk felelni másoknak IS, illetve az elvárásaink sem magunktól születnek a semmiből bennünk, hanem társadalmi kohéziók eredménye. Ez már a betegesen túltolt individualizmus, amivel nem tudok azonosulni.

2021. okt. 30. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom, ne alkudj meg. Mert csak borzasztóan fogod magad érezni a kapcsolatban… én megalkudtam, mert bár fizikailag egyáltalán nem vonzott de olyan rendes volt… a végére már megutaltam, ha nincs kémia nem vonz akkor nem működik csak ideig óráig.

Keress kitartóan, ne add fel :)

2021. okt. 30. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem a helyzetet. Kiábrándultam az egészből, ennél egyedülálló szülőként is jobb.
2021. okt. 30. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Életem egy mondatban. De én nem tettem semmit, csak beletörődtem.
2021. okt. 31. 10:40
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Ugródeszkának nagyon jók azok is, akik nyomulnak rád. Senki sem úgy születik, hogy ismeri a másik nem igényeit, elvárásait, szükségleteit. Ha pedig nem ismeri, kielégíteni sem tudja azokat. Ezt bizony tanulni kell, mégpedig nem könyvből, hanem gyakorlás útján.
2021. okt. 31. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!