Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nők jönnek be, akik engem nem akarnak?
Figyelt kérdés
Nem igaz hogy azért mert csak a jó nőkre megyek, igenis bejönnek a 80 kgos arányosan duci nők is, csak az arca legyen szép és jó legyen ránézni és nem taszítson... eddig valamiért csak azok adtak volna esélyt akik taszítottak, pedig már 36 éves vagyok2021. máj. 21. 19:57
1/8 anonim válasza:
Hát, pedig akkor de! Az a baj, hogy túl nagyok az igényeid.
P.S. A duci Nő nem ér kevesebbet...Az arányos duci Nőkre, hatalmas a kereslet
3/8 anonim válasza:
Én voltam vékony is...akkor csak a csóró lúzer pasik talaltak be. Aztán felszedtem pár kilót. (Nem extrém.modón, de feljott azért elég sok, lett cicim, csípőm, popsim - egyből jöttek a sikeresebb férfiak is)
4/8 anonim válasza:
Mert hazudsz! És jó nőt akarsz a csúfságod ellenére!
5/8 anonim válasza:
Mert a saját szinteden lévő nők tetszenek, a nők viszont csak a saját szintjük feletti férfiakkal állnak szóba.
6/8 anonim válasza:
En a helyedben ujragondolnam ezt a csunyasag dolgot. Mar 20 eved maradt ki a tarsasa szocializaciobol. Nem kene mar valamikor elkezdeni? Jo, biztos vannak olyan banyaremek, amitol nemegy ferfiembernek futhatnekja tamad, de egy konszolidaltabb novel azert csak elkezdhetned kiprobalni eloben is, hogy mennyit ersz.
7/8 anonim válasza:
5. Nek igaza van. Egy ronda, elhizott no fog kezdemenyezni az atlag, nem elhizott pasiknal is, de egy atlag no meg van rola gyozodve h jo pasi jar neki, aki majd kezdemenyezik nala. Igy egy atlag nonek szinte swmmit sem kell tennie, h megfelelo pasit talaljon.
8/8 anonim válasza:
Persze, mert ugy hemzsegnek a "megfelelo pasik". A ferfiak fele nem is tekintheto ferfinak, mentesek minden olyantol, ami egy ferfit ferfiva tesz. Ilyen a kezdemenyezokeszseg is. Aki ahhoz gyava, hogy kezdemenyezzen, az nem ferfi, csak kisfiu. A ferfiak masik fele meg foglalt. Nem olyan egyszeru feladat megfelelot talalni. Talan akkor, ha valamelyik valik. Az elvalt ferfi ertekesebb, mint az elkotelezodesre alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!