Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinál még valaki ilyet rajtam kívül? --> Ha valaki bejön az utcán, buszon, stb. és visszamész 1 hét múlva, ugyanakkor ugyanoda, hátha megint ott van?
Anno kb 10en éve egyszer igen...de tudtam hogy ott lesz, ő volt a buszos.
N 32
Amikor munja után megyek haza vagy elotte munkába általában más emberek is gyakran járnak ugyanabban az időben ugyanarra.
Ha vki tetszik és észrevett akkor megjegyzem az időpontot es azt hogy hol jött szembe.
Mivel én gyakran vagyok késős(oda vissza tehát munkába is kések néha de munka végén is késve indulok haza) vagy változtatgatom az utvonalam is, igy nehéz azért "fixeket" találni.
Nem. Ha bejött (mielőtt nyuszit megismertem) azonnal odamentem. Bár elsősorban nem engem kérdeztél, de ha megfordítjuk a dolgot, ha bejön, ő is lát téged és nem megy oda, akkor KUKA.
Ha nem lát meg, akkor érd már el, hogy lásson meg.
Lehet olyan vis major, hogy nem lát meg, akkor sem, ha ugrálsz előtte mert teszem azt olvas, vizsgára magol épp, akkor inkább szállj le ahol ő, és előtt-utóbb lesz olyan helyzet, ahol eléred, hogy lásson.
Időben jobban kijössz szerintem.
De ha úgy értetted, hogy csak szemet legeltetni, persze, olyan nekem is volt: cca 15 éves voltam, és egy akkori felállásban nyilván elérhetetlen 19 körüli lányt kukkoltam minden csütörtökön hónapokig, utána lehet elköltözött :(
Többször észre is vette, hogy felakadt szemekkel nézem, rám mosolygott bűbájosan.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!