Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, ti csalódottak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, ti csalódottak lennétek, ha egy pasirólaki bejön nektek, megtudnátok, hogy biszex?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy köuös ismerősötök vagy az exbarátnője mesélné el nektek.

júl. 27. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Ha más mesélne, az zavarna, de inkább az, hogy pletykás emberek vesznek körül.

Ha konkrét biszex, nem poli akármi, az nem zavar.

Ne írj privit.

júl. 27. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Annyi drogoa züllött luzer pasi kínálat mellett az hogy az egyik meg biszex is már meglepodni se tudnék csak eggyel nőne az inkompetensek száma aki szintén kiesik a szórásbol.

Aztán itt nyígnak hogy a nőknek van magasan a léc. Hagyjuk má'

Egy alap férfi szintet nem ütnek meg.

júl. 27. 13:53
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
*jav annyi drogos,
júl. 27. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Én többé szexelni se tudnék vele, annyira taszítana ez a tudat.
júl. 27. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Csalódnék és onnantól úgy kiábrándulnék, hogy nem jönne be többet.

Pont volt tapasztalatom ilyen téren az elmúlt 2 évben. Onnantól full távolságtartó (sőt mondhatni bunkó is - ösztönösen) vagyok vele.

júl. 27. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Az zavarna h mastol tusom meg.
júl. 27. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Az egyetlen, akiben csalódhatnék ilyen esetben, az én magam vagyok, hogy miért nem vettem még idejekorán észre. De mivel ez nem minden esetben lehetséges (észrevenni), ezért meg is bocsátanék magamnak. Ami a pasit illeti, onnantól fogva egyszerűen nem létezne számomra. Szóval csalódott az pont, hogy nem lennék.
júl. 27. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
#7, 15:31 voltam. Szóval az ezer %, hogy nem lenne részemről amolyan "jaaaj, de kááár, pedig milyen jóóóó pasiiiii", ha erre voltál kívncsi, kérdező.
júl. 27. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Teljesen kizáró ok lenne számomra. 23N
júl. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!