Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresés során hogyan tudnám kideríteni, hogy a csaj nem-e transznemű?
Ismerkedem egy elképesztően maszkulin vonású nővel. Nyilván nem tetszik, de ti állandóan azt írjátok hogy lejjebb kell adni az igényeket.
Hát én ezt megtettem 170 cm/56 kg-os pasiként....
Azonban odáig nem süllyednék le, hogy egy transzneművel találkozzak élőben, főleg nem, hogy óvatlan, gyanútlan elkeseredettségemből adódóan csókig is eljussak vele.
Szóval milyen taktikával/tippekkel/kérdésekkel lehetne még online teljesen megbizonyosodni afelől, hogy valóban nem-e transznemű? Helyzetet bonyolítja, hogy Budapesten született szóval nem egy konzervatív vidéki menyecske.
"Nyilván nem tetszik"
Akkor ne is foglalkozz vele többet. (Persze ne bántó módon búcsúzz el tőle.)
Nem is tudom, hogy mi a gázabb.
Hogy várod a buksi simit, mert lejjebb adtad az igényeid, és még valaki olyannal is kavarnál, aki nem tetszik, csak ne legyen transz, vagy hogy ennyire el vagy tájolva a vidéki csajokról.
Mondom én úgy, hogy vidéki csaj vagyok :D
Az biztos, hogy vidéken még nem jártál :D
"Nyilván nem tetszik, de ti állandóan azt írjátok hogy lejjebb kell adni az igényeket."
És ha azt írnánk, hogy transszal, vagy férfivel randizz, akkor már az sem lenne gond? 😀
Szűz vagy? Több jelből felismerhető az általad vázolt ember.
Ádám csutka, viselkedés, és a pina sem úgy néz ki mint az igazi nőknél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!