Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért akarnak a nők erős határozott férfit aki irányítja őket mert kényelmesek a nők és szeretik ha más oldja meg a életüket?
20, nem mindenki adja elő, van, aki a barátaival, vagy otthon egymagában is "tökös", magabiztos, stb. Nem is olyan kevesen, hiszen jellemzően minden képességből, amit fent írtam egy egészséges "átlagos" se nem sok, se nem kevés szint elég, ha egyik se átlag alatti. Aki ezzel nem rendelkezik, az valóban arra kényszerül, hogy előadja, amihez meg veszett jól kell tudni hazudni, maszkolni és (!) nagyon jól kell érteni az emberekhez, hiszen tudnod kell mit, mikor mondj, tegyél, hogy befuss. És ez az utóbbi képesség talán az igazán döntő. Az emberismeret és rekciókészség.
Ha valaki gyengén kommunikál, nem érti a testbeszédet, bizonytalan, önbizalomhiányos, stb. az nagyon meg van lőve.
Vagy, veszett nagy szerencse kell és egy domináns nőt megismerni és elfogadni. De, ha valakinek egészséges az önérzete, nem megy bele elnyomó kapcsolatba.
Nekem az nem jó, ha irányít és döntéseket hoz helyettem, csak akkor, ha soha nem hibázik, mindig jól dönt, minden szarért amit elb*sz vállalja a felelősséget és helyre is hozza.
Minden más esetben én döntök és parancsolni fogok, mert én vagyok mindenben a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!