Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért akarnak a nők erős határozott férfit aki irányítja őket mert kényelmesek a nők és szeretik ha más oldja meg a életüket?
Soha életemben, de tényleg, soha életemben nem láttam olyan párt ahol ne a nő irányított volna mindent, szóval a kérdés elég értelmetlen számomra.
Ez van az idős házaspároknál is, ahol a nagymama menedzseli az egész családot, nem csak a férjét, aki azt se tudja hol van; ez van a szülőknél is, ahol a nő tud mindent arról hogy mi zajlik a gyerek/férj körül, míg az apa csak ott van, legjobb esetben is csak negyedannyi felelősséget vállal a családért.
Ez van a pároknál is; mindig a nő tervezi pl a nyaralásokat, az összeköltözést, de még az olyan apróságokat is, hogy mi legyen minden nap a kaja, amit zabálnak, vagy épp mi kell a boltból, mi fogyott el a háztartásban, milyen házimunkát kell elvégezni, stb.
Az egyetlen pont amikor a férfiaknak egy kicsit oda kell tenniük magukat, és határozottnak kell lenniük, az a kapcsolat legeleje, amikor meg kell szerettetniük magukat a nőkkel, de még emiatt is megy a véget nem érő panaszkodás, mert hogy milyen igazságtalan, hogy szegény férfiaknak kell többet tenni a kapcsolatért :( nagyon nehéz férfinak lenni :(
Ha a férfiaknak tényleg dominánsnak kéne lenniük a párkapcsolatukban, a házasságukban, vagy szülőként, akkor arról is ugyanúgy panaszkodnának, mint az udvarlás nehézségeiről.
A "dominánsság" igazából csak annyit jelent számotokra, hogy legalább viselkedjetek magabiztosan, mert ha el is kell látni titeket PLUSZ érzelmileg is gyengén viselkedtek, akkor beindítjátok a nőkben az anyai ösztönt, ami baromira nem jó dolog. Az ilyesmi öli meg a szerelmet és vonzalmat a leghamarabb.
Én is amondó vagyok, hogy aki határozott, az nem feltétlen akar irányítani is, viszont, nem is tőlem várja, hogy döntsek, megoldjam helyette a dolgait. Utálom, ha valaki be akar korlátozni az ésszerű határokon túl. Se a manipulációt, se a direkt parancsot nem viselem el. Attól, hogy valaki tudja mit akar, tud reagálni döntési helyzetekben, új szituációkban, kialakult személyisége és értékrendje van, még nem lesz elnyomó. Az ilyen férfi vonzó.
De nem csak a diktátorokkal van bajom, ha valakit "bénábbnak" tartok magamnál, az nem lesz vonzó. Elistápolgatom, ha valamiért megszerettem, de nem lesz a párom. Párnak egész, kialakult, felnőtt embert keresek.
Az egyetlen pont amikor a férfiaknak egy kicsit oda kell tenniük magukat, és határozottnak kell lenniük, az a kapcsolat legeleje, amikor meg kell szerettetniük magukat a nőkkel, de még emiatt is megy a véget nem érő panaszkodás, mert hogy milyen igazságtalan, hogy szegény férfiaknak kell többet tenni a kapcsolatért :( nagyon nehéz férfinak lenni :(
nem erről van szó,de ha valaki ismerkedik egy lánnyal,és előadja hogy az anyjával lakik de az övő a ház,csak hát ő ilyen rednes fickó,(egyébként kamu az egész)mindezt azért hogy harázottt férfinak tűnjön azt had ne tartsam már szimpatikus dolognak,az tény hogy én nemtudtam soha hogy kell eladnom magam,kamuzni,nagyokat mondani,színészkedni
"azt had ne tartsam már szimpatikus dolognak"
Senki nem kérte, hogy tartsd szimpatikusnak. Szerintem se az, ráadásul akinek valóban fontos a külön élés, az pont szarik rá, milyen remek indokkal él otthon a delikvens. Akit meg be lehet palizni az szerintem meg is érdemli. Majd tanul belőle.
Ami azt illeti, akire reagáltál, sajnos valóban sok pasi átjátsza az összes feladatot és felelősséget a nőre szépen, lassan fű alatt. De, nem azért, mert nem határozott, hanem mert egy lusta tetű. Ez se szimpatikus, de sajnos igaz.
Tény, hogy a legtöbb férfi lemegy gyerek szerepbe a kapcsolatban, így valóban csak az elején kell tökösnek lennie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!