Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért akarnak a nők erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért akarnak a nők erős határozott férfit aki irányítja őket mert kényelmesek a nők és szeretik ha más oldja meg a életüket?

Figyelt kérdés
Legtöbb nő ilyen férfira vágyok... teljesen megértem nekem is könnyebb lenne úgy az életem hogy más irányít, döntéseket meghozza nekem... volt ilyen párom jobb könnyebb is volt az életem
aug. 13. 14:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Én nem emiatt szeretem a határozott pasikat, alapból elég független és tudatos vagyok, csak egy töketlen határozatlan pasi nem tud beindítani. És ha nem akarok valakivel szexelni, akkor nincs értelme együtt lenni.
aug. 13. 15:04
 2/23 anonim ***** válasza:
28%
ha valakinek 30-40 éves koráig nem volt nője,az hogy legyen határozott?
aug. 13. 15:05
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem bzdmeg+ ! Nem olyan férfit keresek, aki megoldja a problémáimat, hanem olyat, aki nem okoz újabbakat!
aug. 13. 15:06
 4/23 anonim ***** válasza:
7%
3,mért vagy ideges ?
aug. 13. 15:07
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg pont nem akarnak olyan férfit a nők, akik irányítja őket.

Ha valaki határozott, nem jelenti azt, hogy irányítás mániás is. Eközött és a tutyi-mutyi között pedig széles átmenet van.

aug. 13. 15:13
 6/23 anonim ***** válasza:
53%
Az önbizalom egy általános dolog.
aug. 13. 15:14
 7/23 anonim ***** válasza:
46%
6,te nem vagy normális,persze,általános,csak ha valakinek leépítik az önbizalmát 'különböző'dolgokkal,az meginnt más,te tökelütött
aug. 13. 15:16
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Onbizalmat csak te tudsz epiteni, es a lerombolasa is a sajat munkad eredmenye, nem mase.
aug. 13. 15:19
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
#5 bizony, legyen határozott a pasi, de ne akarjon bekorlátozni vagy irányítgatni. A kettő messze nem egy kategória.
aug. 13. 15:21
 10/23 anonim ***** válasza:
17%
8,tehát akit megerőszakol,ver a fickója,ott is a nő a hibás?nem kelett volna elhagyja magát,önbizalmat építeni fokozatosan lehet,haladsz előre 1,1 százalékot,közbe kapod a pofonokat úgy nem lehet építkezni
aug. 13. 15:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!