Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból, az átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból, az átlag férfi anyagi életszínvonala mikortól lett a "csóró férfi" szintje?

Figyelt kérdés

Míg korábban az átlag anyagi életszínvonal (hitelből egy panellakás, egy autó stb.) még átlag, normál férfit jelentett anyagilag akivel családot is lehet alapítani, mert láthatóan megbízható, de mintha ez megváltozni látszana és ma ez már "a csóró férfi" életszínvonala.

Mikortól változott ez meg?

aug. 13. 07:30
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez mindig is emberfüggő volt, hogy kinek mi a csóró.
aug. 13. 07:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek mást jelent a csóróság. Én azt látom, hogy a ténylegesen csóró proli nők sokkal arrogánsabbak, elvárják tőlem a szintemen felüli életet, míg a velem egy szinten élő nőket nem érdekli, hogy pl. van-e autóm vagy saját lakásom.
aug. 13. 09:38
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Amiota mindenki rakja ki a kepeket tobb 100 ezrevel hogy hol volt nyaralni, mit evett , milyen autoja van, milyen lakasa van es hasonlo mas felszines dolgok. A no kevesebbnek erzi magat ha az o parjaval nem tud a kulvilag fele olyan kepet mutatni ami jo anyagi helyzetre utalna ..
aug. 13. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha én huszonévesen már nem hitelből éltem, akkor nekem ez már akkor nem volt pálya. Ez 10-12 éve volt.
aug. 13. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
4. Jottel kotekedni femcel? Xd
aug. 13. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy saját tulajdonú Pesti panelra normális nők nem fognak fujjogni. Ez kB az alja, amire életet lehet építeni.
aug. 13. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
6 tok mind1 mit epitesz elobb vagy utobb minden szet hullik egyszer..
aug. 13. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, remélem egyszer rendbe jössz 7-es
aug. 13. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
62%
Az inflációkövető magatartás itt is befigyel, valamint az elhibázott nyóc év gazdaságpolitikája.
aug. 13. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!