Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életszínvonal különbség miatt nálad volt probléma, ha igen hogy oldottad meg? Segítettél a párodnak abban, hogy jobban keressen? Ha férfi az illető nem volt kisebbség érzése, nőként így is tisztelted, hogy nem keresett annyit?
A "segitségek":
Engem egyik exem rugdosott hogy keressek jobban fizeto munkát mert kulonben kidob. Folyamat terrorizált.
Aztán felvettek pénzugyi vezetonek erre meg azt mondta biutos csak mákom volt. Orditott velem az interju után.. Es akkor is kidobott..
Másik exem meg tőzsdeguru gazdag belole. Na ő meg azzal jött hogy megtanit de már az első percekben se tudtam követni(tanitani nem tud), aztan azt mondta a megtakaritasom adjam neki es ő kezeli nekem befekteti, amivel meg csak az volt a bajom ha szakitanánk mehetnék könyórögni ill futhatnék a pénzem után. Nagyon aljas ember nem az aki tisztességes egy kapcsolatban vagy szakitaskor.
Volt aki velem egyutt evezett egy hajoban nem is egy, aki mindenét beleadta a kapcsiba lakberbe velem az életbe, meg én is, sorstársaim, csak épp az egyikrol kiderült hogy bi igy elhidegültem tőle,a másik meg agressziv nőverő, igy attol is.
Ha szétnézek magam körül ezekbol a bi pasival épültem a legtobbet azota is van hol laknom es itthagyott nekem minden ingóságot is szakitaskor mert rendes es normalis szakutasunk is volt.
Valamint aki mellett pénzugyi vezeto lettem(megy a karrierépítés), azota hiszem el magamrol hogy ne eladoi takaritoi, munkaugyis 4 órás munkákat keressek, mert ennél többre is képes vagyok. Azota is jó munkahelyeim vannak már.
Ja es amiket en segitettem:
- kezdetben egy intezetis sraccal jártam en hatottam rá hogy erettsegi utan is tanuljon melyik sulira hogyan jut be, miattam lett diplomája is. Az egesz intézet büszke rá.
-aki rugdosott engem es mellette lettem pü-i vezeto ő munkanelkuli volt mikor megismertem en kerestem neki munkat es segitettem ön.rajzban es hegesztokent akkor 300 akat is megkeresett így aztan feltették csopveznek akkor meg még többet(es el is szállt magátol)es miattam letett még egy tanfolyamot is.
Igazabol ahol tart ő is nekem koszonheti
-a tőzsdés palinak en mondtam azt az ötletet hogy deviza piacra is nyithatna, mert addig végig csak magyar hufokkal "játszott", nyitott dev.piacra lett neki jo pár plusz millioja amibol persze en nem kaptam semmit
- es volt aki miattam ment kulfoldre (en is ki akartam menni de azt mondta nekem legyen magyar jogviszonyom ha babánk lesz kapjak csedet stb) plusz 3 millával tert haza pár honap mulva, aztan ő is elszállt, neki uj kocsi kellett meg hajo meg új nő, a tervekbol hogy házat veszunk házasság gyerekek meg semmi nem lett. Megváltoztatta pár millio ft..
Nekem a barátnőm szülei ilyen ledolgozom a 8órámat aztán elvagyok otthon a mobillal meg alvás és tv.
Semmire nincs igényük, se elmenni helyekre se kapcsolatokat építeni.
Sok olyan dolgot amit az anyjának kellett volna segíteni elintézni, azt az én szüleim intézték el pl h kapja a rokkantnyugdíjat.k Két eve szinte végig beteg volt anyumék segitettek dokikat keresni meg elvittek őt dokihoz stb, el nem jöttek meglátogatni őt egesz évben a szülei, de ő menjen haza betegen is havonta pedig 40percre laknak.
Szülei őt addig támogatták h csináld amíg szó volt róla h elkezdi de amint lépéseket tett afelé már lebeszélték pedig egy füzetet se kapott tőlük hozzá, mindent ő fizetett magának.
Szüleim és az én segítségemmel végezte el a műkörmös sulit. Mivel a családom ezzel foglalkozik nagyon sok mindent olcsóbban kap. Olimpiai bajnok oktatókat ismert meg akik dicsérik őt. Az alapanyag üzlet es drogéria miatt sok vendég látja a munkáját és több és könnyebb úton tud vendéget szerezni.
Sajnos a hozzáállással vannak bajok, nagyon kényelmes (amit otthon latott minta) Ezért se tudom azt mondani h ne hagyja ott a főállását.
Támogatom őt h szinte rám maradt a háztartás, tanultam vele stb. Ötleteket adtam, vettem neki gépeket ajándékba stb. Szüleim kérés nélkül kialakítottak neki náluk egy kis sarkot, kérés nélkül. Új lakásban lakunk amiért fizetnünk sem kell. Sok mindent kapunk csak úgy szüleimtől.
Sok helyre elutaztunk, ahol ő nem járt és esélye se lett volna oda jutni szülei àltal.
Állandóan én tartok fejbe mindent, viszem az itthoni dolgokat stb Ő a kormozést se úgy csinálja ahogy kéne. Azon kívül h munka után haza jön sokszor semmit nem csinál csak ül a tv előtt és köt. De ha szólsz vlmiért akkor neki soha nincs ideje semmire. Mielőtt elkezdett kötni előtte előfizetett körmös videokra amikkel azért nem halad mert nem volt ideje, azokkal azóta se halad, de kötni van idő.. akár éjjel 1ig sokszor.
Állandóan az alvás és pihenés lett a fő szempont..holott annyira fáradt nem lehet mert még a 2 hét átpihent szabi utáni első munkanap végén már újból annyira fáradt volt. A szabit azért vette ki mert el volt maradva a dolgaival de persze délben v 11kor kelt és semmit nem haladt velük és ez nem egyszeri eset..
Utolsó,megértem a problémát, csak nekem úgy tűnik, hogy nem szereted úgy igazán őt. Panasszal van tele az írásod. Gondolom személyesen meg nyomod neki, hogy változzon meg, stb...Nekem is volt ilyen exem, aki "meg akart menteni önmagamtól ", az önbizalmamat meg lefelé pumpálta eközben.
Szóval kíváncsi lennék a barátnőd nézőpontjára is!
Még annyi, hogy mindenre magam jöttem rá, saját magam változtattam azokon a dolgokon, amelyekben fejlődnöm kellett.
És az ex nélkül.
4es vagyok. Nyilván ő másként lát dolgokat.
Én igyekszem őt támogatni és növelni az önbizalmát.
De az azért elvesz az egészből hogy ő csak megkér meg szól h ezt vagy azt csináljam meg. Fejben tartom, megoldom. De visszafelé nem kapok szinte semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!