Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életszínvonal különbség miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életszínvonal különbség miatt nálad volt probléma, ha igen hogy oldottad meg? Segítettél a párodnak abban, hogy jobban keressen? Ha férfi az illető nem volt kisebbség érzése, nőként így is tisztelted, hogy nem keresett annyit?

Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 07:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Te vagy az a fiú, aki millió kérdésben a barátnőre panaszkodik, nincs szex, mert házasságot, gyereket akar, az a bajod, hogy hetente 6 órát utazik haza, hogy a saját pénzéből vesz magának dolgokat és hogy hova pakolja.

Én értem, hogy sok mindent megteszel érte, de hiába ő nem az a típus, akire te hatni tudsz különösen úgy, hogy naponta terrorizálod!

Engedd már el végre, majd akad jobb, hozzávaló nő!

2023. aug. 16. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi nem tudtuk megoldani. Én tiszteltem férfiként, baromira nem volt semmi problémám azzal, hogy kevesebbet keresett, gondolkodás nélkül fizettem többet a kapcsolatba. Ettől neki még voltak komplexusai, leginkább a neveltetéséből fakadóan (elég hímsoviniszta régimódi apja volt, aki beleverte a fejébe azt, hogy a FÉRFI az családfenntartó)... folyamatosan panaszkodott, hogy biztos nem ilyet képzeltem el magamnak és mennyire szégyelli magát. Abban támogattam, hogy végezze el az egyetemet (1x kibukott, mert 1 tantárgy nem ment neki), segítettem a tanulásban, segítettem neki állást keresni - nem amiatt, mert engem maga a kevés kereset zavart, hanem mert láttam, hogy neki sem jó úgy és még ki is zsigerelték az előző munkahelyen. Viszont amikor már 20x beszéltük meg, hogy nekem nincs gondom azzal, hogy én keresek többet, és 21edszer jött azzal, hogy de biztos zavar engem, akkor már sértő volt. Nem emiatt szakítottunk csak és kizárólag, de biztos vaskosan benne volt az elhidegülésben.
2023. nov. 18. 15:36
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Ez a nagyon konzervatív nevelés baromi káros így megtudom érteni miért nem működött.
jan. 3. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!