Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A korombeli nők tényleg mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korombeli nők tényleg mind ilyen besavanyodottak már?

Figyelt kérdés
Lassan 40 éves leszek de én komolyan mondom 20 évesnek érzem magam szerintem örökké 20 éves maradok, egyszerűen a 20 évesekkel értem meg magam, a kollégák között is a 20 évesek között érzelmi jól magam, de nyilván ezek nem állnak velem szóba, így a korombeliekkel ismerkedek, de ők borzalmasak, semmi alkohol, semmi éjszakai fennmaradás, teljesen be vannak feszülve, hogy akkor már legyünk otthon, humor érzék, hülyéskedés is alig van, szinte nulla
2024. aug. 12. 19:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%

Na és kolazni szeretsz-e? A piat en se adom, viszont egy keta kola kombo bármikor johet. Ha vagy rá, és jól is nézel ki írj.

27N

2024. aug. 12. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Nekem ugyanez a gondom, csak 32 éves nőként. Annyi a különbség, hogy én bulizok is, sokat.
2024. aug. 12. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
Én szeretek inni, bulizni, de akinek 40 évesen ez a szint, hogy ez egy komoly szempont párkapcsolatnál, azzal nem terveznék semmiféle kapcsolatot. Max piálós haver lehetne, akit kibeszélünk, ha nincs ott, hogy vajon minden oké-e vele.😃 33N
2024. aug. 12. 20:51
 14/20 anonim ***** válasza:
56%
megragadtál egy szinten, már ami a gondolkodásodat illeti. Nekem szánalmas az ilyen viselkedés, szerintem a 20 évesek is kiröhögnek a hátad mögött.
2024. aug. 12. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
Az a szánalmas hogy jöttök itt a korral, pedig az csak egy szám. A normális 40+osokat nálunk a melóban is bírják a 18-22 éves skacok is meg a csajok is lehidalnak. Az hogy nem veszitek észre hogy a nőkön elég hamar meglátszik a kor, az a ti hibátok. Persze van kivétel, csinos fiatalos 50-essel dolgozok együtt és az előző munkahelyemen is volt kívánatos 57 éves nő! Csak rohadtul nem ez a jellemző!
2024. aug. 12. 23:30
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

#15 Itt nem a kinézetről van szó.Nem azt írta a kérdező, hogy ő 40 évesen 20-nak néz ki, hanem azt, hogy a korabeli nőknek már nem perspektíva a pia+ kocsma kombó hajnalig dajdajozással.

A férfiakon is meglátszik a kor, elég hamar.Csak sajnos nektek nincs önkritikások SE.

2024. aug. 12. 23:37
 17/20 anonim ***** válasza:
önkritikátok*
2024. aug. 12. 23:38
 18/20 anonim ***** válasza:
36%
Ez nem besavanyodás, csak megkomolyodik mindenki. Fáradtabb már egy negyven körüli a nap végéte, mint egy huszonéves.
2024. aug. 13. 00:04
 19/20 anonim ***** válasza:
93%
20 körüli troll incel a kérdező, senki nem fogalmaz így 40 évesen 😃
2024. aug. 13. 01:27
 20/20 anonim ***** válasza:
84%

Na most kilógok a sorból, mert egyetértek a kérdezővel.

Sőt, nem csak a nők, de a férfiak is be vannak savanyodva szerintem.

Többnyire családosak vagyunk, így azért a dorbézolás nem könnyen kivitelezhető. Attól még hiányozhat! Sőt, birom a húszéveseket is, bár sokan befordultak, emberundorral küzdenek közülük is.

2024. aug. 13. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!