Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyűlölővé, besavanyodottá váltam?! Hogyan törhetnék ki ebből az állapotból?
Mi lenne, ha inkább arra szànnál időt, hpgy megnyugodj, elkezd feldolgozni a problémáid, és csak aztán kezdenél újra ismerkedni?
Tudom, nehéz, mikor az ember szeretetre vágyik, de először magadat kell megtanulnod szeretni. Nem volna jobb?
Meny el prostizni. Ha pár alkalommal fülig ér majd a szád egy nő miatt utána nem leszel nőgyűlölő.
Szégyen nem szégyen evvel ne foglalkozz, ez csak azoknak fáj akik nem te vagy.
Talán csak ne jó helyeken próbálkozol. Milyen érdeklődésű vagy? Könyvtár is lehet megoldás, ha a mindenféle tudományok érdekelnek. Író-olvasó találkozókról nem tudok, régen jártam ilyen helyekre, de lehet, hogy a COVID miatt még sincsenek.
Eddigi tapasztalatom szerint elég sokan vallásellenesek ezen az oldalon, de én hosszabb távon mégsem csalódtam az egyházi körök hívő tagjaiban (bár nem teljesen konfliktusmentes kapcsolatokról van szó. Volt néhány nagyon kemény időszakom ezekkel az emberekkel is.)
Azért nem annyira reménytelen a helyzeted, csak te látod így. Akár a lelkisegély szolgálatoknál is adhatnak tanácsot. Elérhetőségeket megtalálod az interneten, több is van - bár nem olyan nagy a választék, mint az 1990-es években...
Elsődleges tipp, lehetőleg ne besavanyodott, férfigyűlölő nőkkel teli közösségben legyél.
Saját tapasztalat, sok ilyen nő már gyakorlatilag leírta magát az életről, belead apait anyait a gyűlöletükbe....
Ezeket meg olvasgatni...
Olyan szinten megutálod még a normális nőket is, hogy kívülállóként meg sem ismernéd magad.
Szóval pl GYK napi 10 perc max.
Kérdező. Egyrészről: Egy nő sem ér annyit, hogy háttérbe szorítsd magad miatta. Nem szabad "lemenni kutyába". Autonóm felnőtt ember vagy - akinek ez nem tetszik, az jobban is teszi, ha megy a vérbe. Ha nem képes adott illető egyenrangú félként kezelni, akkor menjen a fenébe. Nem szabad MINDENBEN alávetni magat más akaratának. Minden másra ott a kompromisszum, mint intézmény. Ha mindenkori partnered ezt nem ismeri, sőt továbbmegyek NEM IS AKARJA megismerni, az meg nem kapcsolat. Tavaly sem volt az.
Ugyanakkor tudd: Nem minden nő vérszívó hárpia vegyes tűzpiros szippantósautó - nagyon sok olyan nő van a világon, az országban, városban, aki ugyanúgy vért hányik attól az embertípustól, ami így elbánt veled vissza-visszatérően. Azért, mert éretlen, párkapcsolatra teljesen alkalmatlan egyedeket fogtál ki, az nem azt jelenti hogy minden nő ilyen. :))) Nekem is volt saját negatív élményanyagom. Nekem pl az segített, hogy végigpörgettem: Mik azok a viselkedésminták, amik párkapcsolaton belül elrontották az egészet, és ezáltal nekem párkapcsolatba nem férnek bele. Ha valakitől ilyet tapasztalok, azzal nem is folytatom az ismerkedést. Nagyon lesarkítva adtam elő, de remélem, hogy átment a lényeg. Tudd, hogy pontosan mit vársz adott kapcsolattól, és ahhoz képest dönts: Kell-e ez a kapcsolat így neked. Ha nem, miért maradnál vele? :))) Plusz ha vannak igényeid, akkor azt kommunikáld le. A párkapcsolat nem az az intézmény, ahol ne mondhatnád el higgadt hangnemben, kultúráltan, őszintén az igényeidet. Vállad magad! Nem vagy senkinél sem kevesebb, nem érdemelsz sz*rbanézést. Egyenrangú felek vagytok. Oda-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!