Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is úgy tapasztaljátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy tapasztaljátok, hogy míg a túlsúlyos nők többsége besavanyodott, a túlsúlyos férfiak nagy része hihetetlenül életvidám és jószívű, humoros?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, mielőtt kérdeznétek vagy tízen, hogy nem túlsúlyos férfi vagyok, hanem vékony nő.

Úgy veszem észre a környezetemben, hogy míg a nagydarab nők sokszor rosszkedvűek és kisebbségi komplexussal küzdenek (nyilván nem mindegyikük), addig a nagydarab férfiak jókedvűek, életvidámak, túlteng bennük a pozitív energia, és hihetetlenül viccesek, ami nagyon ragályos tud lenni :) (persze itt sem mindenki, kivétel mindig van, de általánosságban így látom)

Vékony nőként mostanában felfigyeltem az ilyen férfiakra (szép arcúak) annak ellenére, hogy van párom (ő sportos alkatú). Persze nem az extrém, betegség miatt nagydarab, 150+ férfiakra gondolok, akiknek nagyobb a melle mint az enyém. De nem is a mackósakra, hanem úgy a 2 között. Sokuknak nagyon tetszik a stílusa is, hogy bár nem izmos, sportos alkat, mégis ad magára az oltozkedés terén, és jól ápolt.

Ti is úgy látjátok, hogy nagyon jó humorúak az ilyen férfiak akikből sugárzik az életszeretet? Lányok, nők, nektek is bejönnek?

2017. szept. 26. 19:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Ismerek ilyeneket, de egyáltalán nem ez az átlag, sokkal több fejben agresszív, frusztrált, komplexusos túlsúlyos sráccal találkoztam, mint viccessel és vidámmal. És nem, mint pasi nem jönnek be, akkor se ha tök jó arcok.
2017. szept. 26. 19:48
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Ez most marketing kísérlet akar lenni a pufók pasasok részére ?
2017. szept. 26. 19:53
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2017. szept. 26. 19:57
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Undorodom párkapcsolat szempontjából a kövér, zsíros férfiaktól. Nem jönnek be.

Talán azért látod őket vidámabbaknak, mert általában a pasik lesz..rják, hogy milyen az alakjuk. Az alakkal való foglalkozás mindig is a nők reszortja volt. Mindig a nők a hiúak az alakjukra, és nem a férfiak. Az lehet, hogy manapság már egyes fiatal srácok körében már inkább a ők a hiúbbak, nem a nők.

Nekem is van macis típusú férfi munkatársam és igen, nagyon jól kijövök vele, jó a humora. Nem a korosztályomba tartozik.

2017. szept. 26. 20:08
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Minden téren utálom az általánosítást. Én ismerek valóban befelé forduló dagi csajt, meg iszonyú energetikus, vicceset is. Ugyanígy a férfiaknál, van, aki tényleg jókedvű és bármikor képes felvidítani. Meg olyat is, aki csak panaszkodik, mindekit kritizál. Tudom melyik típusra gondolsz és tényleg nekem is szimpatikusak, de úgy különösebben nem fogott még meg egyik sem.
2017. szept. 26. 20:10
 6/16 A legrosszabb ***** válasza:
75%

Én meg pont inkább azt tapaszalom, hogy a jó kis húsos, 40% fölötti testzsírszázalék-értékkel rendelkező csajok szinte 99%-a évek óta boldog párkapcsolatban él, a kommunikációs készségük, a gondolkodásmódjuk is majdnem teljesen rendben van. Ellenben a kis topmodell irodista lotyók, akiket szerintem hetente gerincre vág a főnökök, sunyiban tartanak valami kúrópajtit, meg még amellett is sunnyognak egy sokadik pénisszel, úgy viselkednek a hétköznapi emberrel, mintha leprások lennének.

Soványabb és kövérebb férfiakról nem tudok beszámolni, vannak közöttük jó arcok és parasztok is.

2017. szept. 26. 20:13
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem tapsztaltam ilyet.

De a mackós nem szétfolyt 100kg -os pasasok természetesen elfogadottak!

Főként vidéken van ez a mondás,hogy -

"Száz kg -alatt nincs férfi csak karácsonyfadísz..."

Egy nőn szembetűnőbb is a túlsúly,

Azonnal látszik a has még bő ruhában is,a deréktalanság vagy a nagy combok és fenék.

Nyáron a vaskos karok!- Nem lehet mondani,hogy ez "férfierő"...

Ennek ellenére sok ápolt csinos telt nőt ismerek,cseppet sem depisek- a legjobb humoruk nekik van,őszinték és sokat nevetnek!

Aki meg nagyon kövér mindegy nő vagy férfi nekik biztosan nem jó így élni,főleg ha már egészségügyi gondjaik vannak,tuti,hogy szeretnének fogyni,változtatni csak elcsúsztak' valahol vagy nincs elég lelki erejük...

Nagyon tisztelem azt aki még is belefog egy fogyókúrába,diétába stb és kitartó.-Van ilyen ismerősöm nem lehetetlen.

Tehát lehet,hogy a te környezetedben több a pozitív nagydarab férfi de ez nem álltalános.

2017. szept. 26. 20:21
 8/16 anonim ***** válasza:
77%
NEM!
2017. szept. 26. 20:25
 9/16 anonim ***** válasza:
32%
#7 "Száz kg -alatt nincs férfi csak karácsonyfadísz..." : ezt eddig én csak dagadt pasiktól hallottam :D
2017. szept. 26. 20:36
 10/16 anonim ***** válasza:
#9 Én hallottam már nagymamáktól is :)
2017. szept. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!