Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy tapasztaljátok, hogy míg a túlsúlyos nők többsége besavanyodott, a túlsúlyos férfiak nagy része hihetetlenül életvidám és jószívű, humoros?
Előre leszögezném, mielőtt kérdeznétek vagy tízen, hogy nem túlsúlyos férfi vagyok, hanem vékony nő.
Úgy veszem észre a környezetemben, hogy míg a nagydarab nők sokszor rosszkedvűek és kisebbségi komplexussal küzdenek (nyilván nem mindegyikük), addig a nagydarab férfiak jókedvűek, életvidámak, túlteng bennük a pozitív energia, és hihetetlenül viccesek, ami nagyon ragályos tud lenni :) (persze itt sem mindenki, kivétel mindig van, de általánosságban így látom)
Vékony nőként mostanában felfigyeltem az ilyen férfiakra (szép arcúak) annak ellenére, hogy van párom (ő sportos alkatú). Persze nem az extrém, betegség miatt nagydarab, 150+ férfiakra gondolok, akiknek nagyobb a melle mint az enyém. De nem is a mackósakra, hanem úgy a 2 között. Sokuknak nagyon tetszik a stílusa is, hogy bár nem izmos, sportos alkat, mégis ad magára az oltozkedés terén, és jól ápolt.
Ti is úgy látjátok, hogy nagyon jó humorúak az ilyen férfiak akikből sugárzik az életszeretet? Lányok, nők, nektek is bejönnek?
#9. Igen legtöbb esetben én is:)
Rendezvényeken,mumkahelyi bulikon sütik el "viccesen" egymás között ...
Néha egy-egy feleség is helyeselve
bólogat...
Érdekes, én pont az ellenkezőjét látom.
Túlsúlyos nő vagyok, életvidám, értelmes, mosolygós, mindig voltak srácok, akik szerettek volna párjuknak- meglepő módon mindig normál alkatú srácok. A túlsúlyos férfiak azt vettem észre, hogy rettentő bunkóak velünk, túlsúlyos nőkkel. Lenézően, frusztráltan viselkednek. Komolyan, a túlsúlyos férfiak a legbunkóbbak a duci nőkkel és ők is a legfelszínesebbek, pedig nekik aztán végképp semmi joguk nem lenne hozzá :D
Én pont az ellenkezőjét látom, a duci nők szerintem jó fejek (ÁTLAGBAN), míg a duci pasik komplexusosak, ergo erőszakosak, bunkók (szintén ÁTLAGBAN)
- vékony nő -
Én azt vettem észre, hogy a nők felé nagyobb elvárás, hogy legyél vékony, csini, jó alakú, mint a férfiakkal kapcsolatosan.
Egy túlsúlyos, duci nőt előbb megszólnak, hogy hogy néz ki, fogyjon már le, lusta disznó mert zabál és nem mozog, stb... mint egy ugyanilyen férfit. Szerintem egyébként férfiból és nőből is van mindkét típusból, befelé fordulóak és energikusak is.
Lehetne még boncolgatni a dolgot, de nem akarok nagyon belemenni, de attól, mert pl pont egy súlyproblémákkal küszködő nő nem annyira energikus, nem egy társasági ember, és jobban szeret egyedül, vagy kevés ember közt lenni, még nem feltétlen besavanyodott. Egy vékony lány is lehet introvertált ugyanúgy.
Ez inkább személyiségfüggő, mint külsőségeké.
Én magam is túlsúlyos nő vagyok, egész életemben ezzel szenvedtem és fogok is. Ha valaha sikerülne lefogynom, akkor is minden rohadt falatra oda kellene figyelnem életem végéig, meg a mozgásra is. De ez nem függ össze azzal, hogy nem vagyok az a nagyon energikus típus, nem szeretek igazán pl társaságba járni, és nem vigyorgok folyton. Ettől még boldog vagyok a férjemmel, kiegyensúlyozott, szeretek viccelődni, beszélgetni, szeretem a munkámat, szeretem a barátaimat, szeretem ha azokkal a dolgokkal foglalkozhatok amik engem igazán érdekelnek. Úgy összességében szeretem az életemet (kivéve a hízékonyságot). De a súlyproblémámmal együtt nincs miért savanyúnak lennem. Más sem feltétlen az. És igen, nekem tetszenek a ducibb, mackós férfiak. A férjem is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!