Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ti is tapasztaljátok?
Az a helyzet, hogy sok lány barátom van. Nem fogok hazudni, valakinél örülök, hogy barátok lettünk, van pedig egy-két lány, akiknél a szívem mélyén többet szeretnék, de mindannyian foglaltak. A kérdés nem is konkrétan erre a témára vonatkozik. Nem egyszer előfordult már, hogy úgy viselkedtek velem ezek a lányuk, mintha a gyerekük lennék. Mondok példát. Hidegebb van, kabátomat még nem vettem fel, mert még a cuccaimat rakosgattam, rám szól, hogy vegyem fel a kabátomat, mert megfázom. Vagy esik az eső, és lebasz, hogy miért nincs rajtam sapka, vagy miért nem hordok esernyőt magammal. Vagy például terembe ne üljek nyitott ablak mellé, mert megfázom. Ez mi már? Minden lányban benne van ez az anyai ösztön féleség, vagy csak engem tartanak gyerekesnek, gyereknek, és ezért viszonyulnak így hozzám? Srácok, ti tapasztaltok ilyet?
Köszi a válaszokat. 22/F.
Valószínűleg szeretnek (nem szerelem) és ezért törődnek veled. És igen, szerintem a legtöbb lányban benne van ez. Én is szoktam ezt, de inkább csak a párjaimmal. Fiú barátokkal nem annyira, bár már rég nem beszéltünk, úgyhogy nem emlékszem. Voltak ilyenek szerintem, csak nem az öltözködés témakörben.
De főleg akkor jön elő nálam, ha nyilvánvalóan segítségre szorul az illető valamiben.
Amúgy az is lehet, hogy csak bele akar szólni valamibe, mert megteheti. Vannak akik ezt szeretik érezni, hogy van ráhatásuk másokra.
Ez vicces :)
amúgy igen, azt vetem észre, hogy ez benne van a lányok zsigereiben. Anyáskodnak, törődnek, babusgatnak, ha van rá lehetőségük. Még azokból is előjön, akiknél nem is gondolnád.
Valszeg ezért is van annyi miniyorki az utcán, mert ez a fajta ösztönös vágy, hogy törődhessen egy másik, védtelen, vagy legalábbis ezt igénylő élőlényért másképp nem tud kiteljesedni.
Uhh öcsém ez gáz. Nem lennék a helyedben. Már anyám is leszokott erről 15 éve, amikor gyerek voltam. Azóta senki nem gondolta, hogy szükségem van anyáskodásra.
Atya úr isten. "Vedd fel a kabátod"...ott helyben kiröhögném. Ne hogy már ő jobban tudja, hogy nekem mi a jó.
Nyilván ilyenkor visszapörgetek nekik valamit, aztán együtt röhögünk rajta, de kezd már zavarni a dolog. Meg ilyen, hogy ülök a széken, odajön, és leguggol, aztán úgy beszél hozzám, mintha valami 7-8 éves gyerek lennék. Lehet ez a törődés jele, nem tudom, de azért ha sokszor fordul elő, akkor nagyon tud idegesíteni.
Érdekes amúgy ez a kölyök képűség, mert van aki azt hiszi rólam, hogy 17 vagyok, (Dohányboltban elkérték a személyimet, mert vettem egy mentes vizet.) ha meg idősebbekkel mozgok, akik mondjuk ilyen 88-89-es születésűek, akkor nem hiszik el, hogy én 94-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!