Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korombeli nők tényleg mind ilyen besavanyodottak már?
Nem tudom, én soha életemben nem ittam. Se 20 évesen, se most 30-asként.
Ha te piás vagy, öregebbnek is tűnhetsz, mint 40. Nem csoda, hogy nem kellesz csinos 20 éveseknek, éretlenke.
40+ már nogyin nehéz olyat találni aki laza jófej lehet vele bomolni lehet vele menni bulizni is. De komoly is azért. A legtöbb vállalhatatlan is max kocsmába engednék be. Én is ezzel szívok csak nőként.
hogy vagy bulizós laza pasijaim vannak, akikkel max 2 év van csak együtt és lépnek, vagy vmi karótnyelt kritizálós morgós röghöz kötött kapuzárásos hülye, azoktol meg nekem kell menekülni.
Ja meg nőtársak sem nagyon vannak idősen már mert idejük sincs de igényük sincs merthát ott a férje minek járjon bárhova is.
Én 29 éves nő vagyok.Nagyon laza, vicces, humoros vagyok, de nem iszom alkoholt.Le sem köpnék egy olyan férfit, aki iszik.
Aludni meg muszáj, nem szoktam hajnalig beb*szva őrjöngeni, pláne, hogy utána másnap teljesíteni kell.Lehet mondjuk ezért IS van az, hogy fiatalabbnak nézek ki, mert normális, rendezett életem van.
Elárulom amúgy, egy csomó 20 évesnek nem is ez a szórakozás, amiről te írsz.
Te simán egy öreg, infantilis majom vagy.
Felnőtteknél, akiknek van pénze is, ott már nem a pia+ disco a szórakozás, attól még mennek mondjuk wellnessbe, kirándulni, étterembe, bárhová.
40+osak vagyunk a férjemmel és szeretünk csavarogni, bulizni, táncolni kimozdulni, buli alkalmával mértékkel alkoholt is iszunk
Én a kollégáim közt is látok olyat, aki nem otthonülő, de szinte mkndről elmondhato hogy remek a humoruk pedig majdnem mind 40-50-esek vagyunk
Szóval nem lehetetlen amit keresel nem mindenki kizárólag haziasszonykent el ebben a korban sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!