Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért kell kihasználn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért kell kihasználni valakit aki jó hozzátok?

Figyelt kérdés
aug. 11. 22:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A sok okos, tapasztalt, emberismerő bölcsnek: nem tudom, hány éves a kérdező, de egy bizonyos kor felett a fellelhető férfiak többsége lelki sérült. Azért, mert amelyik nem volt az, az már régesrégen boldog és tartós párkapcsolatban él valakivel, ergo nem elérhető. Egy bizonyos kor alatt is az a jellemző, hogy a nem lelki sérült palik tartós párkapcsolatot alakítanak ki, esetleg meg is nősülnek. Ha meg nem, akkor egy szakítás után kb. két évig ők maguk is sérültek, így is viselkednek, azaz max. vigasztalódásra választanak ki valakit átmenetileg. Amikor meg rendbejönnek, hiphop találnak maguknak újabb tartós párkapcsolatot. Azaz nagyon kicsi az az intervallum, amikor ezek a szabad és alapból nem lelki sérült pasik éppen elérhetők.

Hiába foglalkozik a nő orrvérzésig önismerettel, ha ugyanerre a sérült pasik nem veszik a fáradságot, ugyanis jobbára csak ilyenekből lehet válogatni.

aug. 12. 21:17
 22/24 A kérdező kommentje:

21

Sajnos tapasztalom :/ Amúgy 32 vagyok.

aug. 12. 22:43
 23/24 anonim ***** válasza:

21#

Ezt melyik női magazinban olvastad?

A valósághoz semmi köze, rengeteg lelki sérült ember él tartós párkapcsolatban.

aug. 13. 06:36
 24/24 anonim ***** válasza:
39%
Nem írtam olyat, hogy lelki sérültek ne élnének tartós párkapcsolatban, de az nagyjából soha nem jelent élethosszig tartó és/vagy boldog, harmonikus kapcsolatot. A hozzászólásomban azokra reagáltam, akik a kérdezőt ekézik, amiért nem ismeri fel időben, hogy egy sérültet választott, vizsgálja meg önmagát, amiért mindig ilyeneket választ, és az ő hibája, hogy hagyja magát kihasználni. Csak éppen a jelenség ennél kicsit bonyolultabb. Női magazinokat nem olvasok, szakkönyveket annál gyakrabban.
aug. 13. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!