Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért kell kihasználni valakit aki jó hozzátok?
Hehe.
Dugás közben szokott ez leesni mindig.
Hogy tepertem, küzdöttem, udvaroltam, taktikáztam... és végre valahára dugom.
Erre mit csinál a szemtelen?
Jobban élvezi ezt az egészét mint én 😂
Azért mert egy kedves, míves, nívos puncitársad jól atbszott minket és ezért nem látunk a nőben mást csak egy olyan testrészt ami belül szűk, nedves és meleg, a péniszünket belerakva igen jó érzést nyújt. Ennyi F
Köszönd meg valamelyik nőnek aki ilyenné tett csá oks pá üdv.
Velem ilyen még nem fordult elő.
Alacsony pasi vagyok, ezért lenéznek és utálnak a nők.
Mert a férfiak szar emberek, nem tudnak szeretni és alapból pszichopátiás a viselkedésük.
Legyél velük szemét, ne szeresd őket, csicskáztassad, húzd le pénzzel, akkor tisztelni fog.
5-ös, egy nő átvert, és te most általánosítasz? Gratulálok, ez téged minősít. Szerinted létezik olyan ember a földön, akár nő vagy férfi, akinek nem volt soha szerelmi csalódása?
Kérdező, kifejthetnéd jobban, mire gondolsz. De ha arra, hogy te milyen cuki vagy vele, ő meg csak szexre használ, hát rossz hírem van. A férfiak általában kihasználják, ha egy nő kedves velük, mert ingyen szexre gondolnak. Azt hiszik, hogy a nő is ezt akarja, nem értik, hogy a nők azért kedvesek a férfihoz, mert érzelmileg akarnak kötődni hozzá.
Sejtettem, hogy sokan egyből a szexre fognak gondolni, de a kihasználást inkább érzelmire értettem.
Például, hogy kapcsolatot ígér, hazudik, úgy tesz mintha abban lenne, de közben van/vannak mások neki. Vagy nem is szeret, de közben eljátsza, hogy minden rendben, hogy el ne hagyjam, mert ameddig nincs más, vagy szüksége van rám bármilyen módon, addig jó vagyok. Még olyan is előfordult, hogy nagyon jól alakult a kapcsolatunk, tényleg minden klappolt, aztán egyik pillanatról a másikra mégis lettek problémái. Nem volt biztos magában, lelki problémákra hivatkozott. DE (!) azért tartsuk a kapcsolatot, legyünk barátok, mert kicsit rendbe rakja magát, aztán újrakezdhetjük meg nem akar elveszíteni. (hát anyád...)
Ha nem kellek, miért nem hagynak elmenni? Akkor hagyjon békén, hagy tudjam megadni az esélyt egy olyannak, aki valóban szeret, de inkább azt érzem, hogy a pozitív részét kiakarják venni amit nyújtani tudok. Persze, most lehet kérdezni, miért hagyom? Azért, mert nagyon sokáig nem lehet észrevenni. Mint ahogy említettem, szó szerint eljátsza/eljátszák, hogy minden jó, minden szép, közben nyakig benne vagyunk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!