Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért kell kihasználni valakit aki jó hozzátok?
De már észrevetted.Innentől a te hibád, ha még mindig kínlódsz vele.
A szakításhoz meg nem kizárólag az ő döntése kell. Ha látná, hogy komolyan nem akarsz már vele lenni, előbb-utóbb leszállna rólad. De nem ezt látja, hanem azt, hogy bármit megtehet veled következmények nélkül. És mint közismert sok hím gondolkodàsa, 2 pina még mindig jobb, mint 1.
Amíg csak nyafogsz, de komolyan nem lépsz, addig ő bizony kihasználja a bizonytalanságodat, mert megteheti. Ilyen a jelleme.
Itt szerinted nincsen nagy gond?Akkor miért kérdezel, ha szerinted ez még nem nagy gond kategória?Szerintem az.Ilyen szintű bizonytalanságban nem lehet élni normálisan.Ez már nem az a kategória amit meglehet oldani.Főleg,hogy a másik félnek ilyen a hozzáállása.
De felőlem azt csinálsz amit akarsz.Én csak válaszoltam a kérdésre.És nem az én időm,energiám pocsékolódik egy ilyen emberre.Várjad akkor a nagy megváltozást,ha ennyire rá érsz ,de akkor ne nyafogj.Te választásod, hogy mindent eltűrsz a csodában reménykedve,csak legyen valakid.
Te döntésed,hogy meddig hagyod magad kihasználni ennek az embernek.Attól,hogy itt elemezgeted mit miért tesz,nem fog változtatni, amíg partner vagy a játékban.És az vagy, mert szerinted lehetnek stresszesebb,rosszabb időszakai.Igen,lehetnek és vannak is.Ez viszont senkit sem jogosít fel arra, hogy úgy bánjon másokkal, mint ahogyan ő bánik veled.Szerinted ezt mégis meg kell érteni,mert nem szakítunk minden kis szarság miatt. Akkor tűrd.De a kérdésnek semmi értelme így, hiszen mégsem olyan nagyon rossz ez, amit tesz veled, mivel kitartasz mellette bármit is tesz veled.
Nagyon sokat kell még tanulnod az emberek jelleméről,viselkedéséről.Az ilyen mértékű naivitás levetkőzéséről.És arról is, hogy a nyafogásod miatt senki hozzáállása, viselkedése nem fog megváltozni,főleg ha ő maga nem hajlandó változtatni .Esetleg kis időre,amíg bekapod újra a csalit.Aztán folytatódik az ördögi kör.Vagy szembenézel azzal végre,hogy nem a megfelelő emberrel vagy, és lépsz, vagy folytatod tovább a mártír szerepét mellette a csodában reménykedve.A te döntésed, és a következmények is.Az értelmetlen hisztinek viszont nincsen értelme.Mert jelenleg ebben a fázisban vagy.Lekötötted saját magad egy olyan ember mellé,aki macska-egér játékot űz veled.És te hagyod neki mondván, nem szakítasz mindig mindenért, mert akkor a büdös életben nem lenne senkinek sem normális kapcsolata.Ha neked ez normálisnak minősül, akkor nincsen kérdés sem,csak hiszti kérdező.Aki ilyen bánásmód mellett is kitart,az bizony megérdemli.Lehet megsértődni.
"de akkor keressen egy olyat, akit szeret is és megvan a kényelem is."
Ezt így közölni kell vele, aztán pá-pá.És te is keresel olyat, akivel klappol minden.Ezzel a taggal nem klappolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!