Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért kell kihasználn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért kell kihasználni valakit aki jó hozzátok?

Figyelt kérdés
aug. 11. 22:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%

De már észrevetted.Innentől a te hibád, ha még mindig kínlódsz vele.

A szakításhoz meg nem kizárólag az ő döntése kell. Ha látná, hogy komolyan nem akarsz már vele lenni, előbb-utóbb leszállna rólad. De nem ezt látja, hanem azt, hogy bármit megtehet veled következmények nélkül. És mint közismert sok hím gondolkodàsa, 2 pina még mindig jobb, mint 1.

Amíg csak nyafogsz, de komolyan nem lépsz, addig ő bizony kihasználja a bizonytalanságodat, mert megteheti. Ilyen a jelleme.

aug. 12. 06:42
 12/24 A kérdező kommentje:
Mégis miért lenne az én hibám? Nyilván amint realizálódik bennem, hogy nagyobb a gond, akkor lépek, de mindenkinek lehet szarabb időszaka, stresszesebb a munka. Amint gond van -még ha megoldható is lenne- akkor lépjek mert csak a boldogságban legyünk a párunk mellett? Így akkor a büdös életben nem lenne senkinek egy normális kapcsolata sem.
aug. 12. 07:03
 13/24 anonim ***** válasza:
25%

Itt szerinted nincsen nagy gond?Akkor miért kérdezel, ha szerinted ez még nem nagy gond kategória?Szerintem az.Ilyen szintű bizonytalanságban nem lehet élni normálisan.Ez már nem az a kategória amit meglehet oldani.Főleg,hogy a másik félnek ilyen a hozzáállása.

De felőlem azt csinálsz amit akarsz.Én csak válaszoltam a kérdésre.És nem az én időm,energiám pocsékolódik egy ilyen emberre.Várjad akkor a nagy megváltozást,ha ennyire rá érsz ,de akkor ne nyafogj.Te választásod, hogy mindent eltűrsz a csodában reménykedve,csak legyen valakid.

aug. 12. 07:26
 14/24 A kérdező kommentje:
Hogyne nyafognék mikor összejövünk, akkor minden szép és jó. Oké, meghallgatom hogy mekkora rohadék volt az előző nője, majd mikor próbálok neki segíteni és megmutatom hogy lehet másképp is egy kapcsolatban lenni, lehet szeretve lenni, lehet nyugalomban és békében lenni, akkor egyből engem használnak ki. Legyek én is rohadék, mint az a hozzászóló, akit tönkretett egy nő? Mitől lenne jobb? Miért egy olyanom álljak bosszút, akinek az ég világon semmit nem tett ellenem?
aug. 12. 07:43
 15/24 anonim ***** válasza:
24%

Te döntésed,hogy meddig hagyod magad kihasználni ennek az embernek.Attól,hogy itt elemezgeted mit miért tesz,nem fog változtatni, amíg partner vagy a játékban.És az vagy, mert szerinted lehetnek stresszesebb,rosszabb időszakai.Igen,lehetnek és vannak is.Ez viszont senkit sem jogosít fel arra, hogy úgy bánjon másokkal, mint ahogyan ő bánik veled.Szerinted ezt mégis meg kell érteni,mert nem szakítunk minden kis szarság miatt. Akkor tűrd.De a kérdésnek semmi értelme így, hiszen mégsem olyan nagyon rossz ez, amit tesz veled, mivel kitartasz mellette bármit is tesz veled.

Nagyon sokat kell még tanulnod az emberek jelleméről,viselkedéséről.Az ilyen mértékű naivitás levetkőzéséről.És arról is, hogy a nyafogásod miatt senki hozzáállása, viselkedése nem fog megváltozni,főleg ha ő maga nem hajlandó változtatni .Esetleg kis időre,amíg bekapod újra a csalit.Aztán folytatódik az ördögi kör.Vagy szembenézel azzal végre,hogy nem a megfelelő emberrel vagy, és lépsz, vagy folytatod tovább a mártír szerepét mellette a csodában reménykedve.A te döntésed, és a következmények is.Az értelmetlen hisztinek viszont nincsen értelme.Mert jelenleg ebben a fázisban vagy.Lekötötted saját magad egy olyan ember mellé,aki macska-egér játékot űz veled.És te hagyod neki mondván, nem szakítasz mindig mindenért, mert akkor a büdös életben nem lenne senkinek sem normális kapcsolata.Ha neked ez normálisnak minősül, akkor nincsen kérdés sem,csak hiszti kérdező.Aki ilyen bánásmód mellett is kitart,az bizony megérdemli.Lehet megsértődni.

aug. 12. 08:34
 16/24 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nem vagyok kapcsolatban most sem, ha nem ment volna át az infó. Számomra az az érthetetlen, hogy mindenki nyavalyog normális nőért, előben, akár gyakorin, amikor pedig van egy normális nő, aki szereti, ajándékokkal lepi meg, gondoskodik róla, jól is néz ki, azt kihasználja, hülyének nézi egy idő után. Kezdetekben lehet nagy volt a fellángolás, de ha elmúlt részéről, akkor minek marad kapcsolatban, minek színészkedik? Valószínűleg a kényelem miatt, de akkor keressen egy olyat, akit szeret is és megvan a kényelem is.
aug. 12. 09:01
 17/24 anonim ***** válasza:
17%
szerinted a nők nem azt csinálják, hogy addig maradnak a kapcsolatban, amíg nincs meg az új pali?
aug. 12. 09:07
 18/24 anonim ***** válasza:
62%

"de akkor keressen egy olyat, akit szeret is és megvan a kényelem is."

Ezt így közölni kell vele, aztán pá-pá.És te is keresel olyat, akivel klappol minden.Ezzel a taggal nem klappolt.

aug. 12. 09:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dolgozz akár pszichológussal azon, hogy miért pont ezeket az embereket vonzod be. Az pl. Alapból red flag, Aki az exe szidasával próbál bevagodni, mert akkor tudható, hogy a következőnek meg téged fog szidni.
aug. 12. 13:38
 20/24 anonim ***** válasza:
41%
Azért tényleg ha a volt nőt hordja le neked, vagy látod, hogy tele van lelki sérülésekkel és te mégis esélyt adsz mindegyiknek akkor benned is van jócskán hiba. Egyáltalán nincs semmi ember és önismereted. Nem ártana szerezni!
aug. 12. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!