Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális férfiak? Miért akar mindegyik kihasználni?
Már nem ez az első hogy egy férfival elkezdtem ismerkedni és szerencsére egy hullámhosszon voltunk. Vagyis mind a ketten bejöttünk egymásnak.Aztán mindig azt kapom hogy előbb próbáljuk ki egymást és utána talán lesz valami. Egyszer már bedőltem ennek és kihasználtak. Többször nem fogok, ennyire hülye azért nem vagyok. Mai férfiak csak szexet akarnak ...
Könyörgöm valaki mondja meg hogy hol lehet olyan pasit találni aki komoly,tartós párkapcsolatot akar, mert hogy én ilyennel még eggyel sem találkoztam.
Az a baj, hogy már a gondolataidban ez a kép él - és így általában el is éred, hogy az élet igazoljon, ha van 3 választás, "ziher", hogy azt választod ösztönösen akivel ez fog történni, így egyrészt beindulhat (ez tudat alatti dolog), az áldozatszereped, illetve megint igazolni látod a "minden férfi szexmániás perverz, akik csak erre hajtanak" elved.
(Ugyanez a gondolatmenet igaz azokra a férfiakra is akik meg a "pénzre hajtó nők"-ön lamentálnak, ugyanez a metódus történik náluk is. A probléma a gondolatokban van. De ha én ezeket tudom, miért nem vagyok sikeres a saját életemben? Ájem száccs a hipokret.)
Nahát, ezek a szemét férfiak szexet akarnak, ki hitte volna 😂
Senki nem mondja, hogy ágyról ágyra jár, vagy az első randin dobd le a bugyid. Közöld ELŐRE a kiszemeltjeiddel, hogy biz' neked idő kell a szexualitáshoz, alapos megismerés, x hónap ismerkedés. Aki belemegy azzal elkezdesz ismerkedni és meglátod meddig jutsz, vagy mi lesz. Aki meg nem azzal nem kezdesz - ilyen egyszerű.
Ja hogy a tényleg normális férfiak nem fürtökben csüngenek a fán, hát ilyen az élet. Viszont ugyebár nem is mindenkivel akarsz párt alkotni csak azzal akivel összepasszoltok, az meg nem megy csettintésre.
Szóval hogy hol vannak a kedves, figyelmes, legalább átlagos kinézetű, célokkal, ambíciókkal teli, határozott, értelmes, humoros, kisugárzással, stílussal rendelkező nagybetűs Férfiak? Hát béjbi' a nagybetűs NŐK mellett, nem pedig a kislányként picsogókkal. Bocsi' de tudod, kereslet-kínálat mozgatja a "piacot".
Siránkozol itt, de... azt is megkérdezed magadtól hogy te mit teszel hogy az ilyen férfiak rádtaláljanak és hogy téged akarjanak? Az csillagom hogy "adom magamat és nagyon tudok szeretni" édeskevés.
# 1
Velem pont az átlagos vagy az alatti pasik voltak a legnagyobb mocsadékok. Érdekes.
Egy jóképű, de mellé full jámbor természetű férfi személyében pedig életemben először normális párom lett.
# 1
"Velem pont az átlagos vagy az alatti pasik voltak a legnagyobb mocsadékok. Érdekes.
Egy jóképű, de mellé full jámbor természetű férfi személyében pedig életemben először normális párom lett."
Akkor miért adtál esélyt az átlag alatti pasiknak, ha a jóképűnek is elég vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!