Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális férfiak? Miért akar mindegyik kihasználni?
Már nem ez az első hogy egy férfival elkezdtem ismerkedni és szerencsére egy hullámhosszon voltunk. Vagyis mind a ketten bejöttünk egymásnak.Aztán mindig azt kapom hogy előbb próbáljuk ki egymást és utána talán lesz valami. Egyszer már bedőltem ennek és kihasználtak. Többször nem fogok, ennyire hülye azért nem vagyok. Mai férfiak csak szexet akarnak ...
Könyörgöm valaki mondja meg hogy hol lehet olyan pasit találni aki komoly,tartós párkapcsolatot akar, mert hogy én ilyennel még eggyel sem találkoztam.
@30: de Te nem is nyafogsz itt, hogy "minden férfi mocsok, csak kihasznál"
Viszont a nőismerőseim jó része az 5%-ból választ, és utána az itteni hölgyekhez hasonlóan levonja a következetést, hogy a férfiak mocskok, mindegy, hogy jóképűek vagy rondák, pedig valaki nem a kinézete miatt bánik így egy nővel, hanem azért mert megteheti, mert sorban állnak nála, és ezek között akad magas sportos, meg bozontos köpcös is.
"Mert 18-20 éves koromban nem volt semmi önbizalmam, és h.ülyeségekben hittem (mindenki érdemel egy esélyt, meg stb.). Volt kapcsolatom rondán kinéző incel alkat pasival is, és modell ficsúr fuckboy-al is, és csomóval ismerkedtem neten és/vagy randiztam (legtöbbel én szakítottam meg az ismerkedést)"
Ja akkor tudom, nem kell mesélni, akkor te vagy annál a kérdésnél, ahol száz nőből 100 nak pontosan ugyanaz volt a tapasztalata, szó szerint.
31#
Ha már százalékolsz,azért azt elismerheted,hogy annak az 5%nak durván 0,1% a a bozontos,köpcös gróf csekonics,vagy fene tudja.
Az kevés,hogy duálókája van valakinek,miközben odaveti bozontos,bálnatestét a szmszédtürcsire!
32
Nem tehetek róla, ezt tapasztaltam, csak az igazat írom le.
De még egyszer mondom, hogy tudom, hogy nem minden jóképű rendes, és nem minden gyengébb külsejű szemét, nem ettől függ. Még a tapasztalataim ellenére is elismerem, felfogod? Meg kell ismerni az embereket ahhoz, hogy meg tudd ítélni őket. Nem értem, mi ezzel a probléma.
Párjának meg nyilván olyat szeretne a legtöbb ember, akihez tud vonzódni fizikailag is.
33: nem, szerintem ennél többen vannak. De nyilván a %-okkal lehet vitatkozni, az viszont tény, hogy nagyon kevés ilyen haverom van a többség az vagy párkapcsolatban, vagy egyedül, és örül ha összejön egy randin, nem pedig pattintja a nőket egymás után.
Egyébként az egyik ronda srác pl ronda csajokra utazik, és ugyanazt csinálja mint a szépfiúk, csak a saját szintjén. Igen, van ilyen is.
# 37
Nőként maximálisan egyetértek. :)
"De még egyszer mondom, hogy tudom, hogy nem minden jóképű rendes, és nem minden gyengébb külsejű szemét, nem ettől függ. Még a tapasztalataim ellenére is elismerem, felfogod? Meg kell ismerni az embereket ahhoz, hogy meg tudd ítélni őket. Nem értem, mi ezzel a probléma.
Párjának meg nyilván olyat szeretne a legtöbb ember, akihez tud vonzódni fizikailag is."
A felfogássommal nincs baj. Csak furcsa ha az első 100 ember uganazt írja szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!