Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak a normális férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális férfiak? Miért akar mindegyik kihasználni?

Figyelt kérdés

Már nem ez az első hogy egy férfival elkezdtem ismerkedni és szerencsére egy hullámhosszon voltunk. Vagyis mind a ketten bejöttünk egymásnak.Aztán mindig azt kapom hogy előbb próbáljuk ki egymást és utána talán lesz valami. Egyszer már bedőltem ennek és kihasználtak. Többször nem fogok, ennyire hülye azért nem vagyok. Mai férfiak csak szexet akarnak ...

Könyörgöm valaki mondja meg hogy hol lehet olyan pasit találni aki komoly,tartós párkapcsolatot akar, mert hogy én ilyennel még eggyel sem találkoztam.

2020. szept. 29. 22:45
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
63%

# 10

Mert 18-20 éves koromban nem volt semmi önbizalmam, és h.ülyeségekben hittem (mindenki érdemel egy esélyt, meg stb.). Volt kapcsolatom rondán kinéző incel alkat pasival is, és modell ficsúr fuckboy-al is, és csomóval ismerkedtem neten és/vagy randiztam (legtöbbel én szakítottam meg az ismerkedést)

A másik meg, hogy a fogalmazásodon is látszik, hogy egy kőbunkó lehetsz, ahogy méricskéled az embereket, hogy ki kinek "elég". Én szeretetet kerestem, és lehetőleg egy életre egyetlen egy párt. Nem az egóharcról szól a társkeresés, és nem is arról, hogy ki kinek "elég", nem telefont/laptopot veszünk. És főleg nem olyan fekete-fehér a dolog, mivel az átlag alatti párom folyamatosan bántott és a külsőmet is sértegette, és más gyenge külsejű palitól is megkaptam, hogy nem vagyok egy nagy eresztés, miközben a nem kicsit jóképű párom (és sokan mások is) nagyon szépnek tart, oda van értem már 7 éve.

Tudom, hogy ez egyeseknek nem fér bele a világképébe, de én én nem fogok engedni abból, hogy leírjam az igazat, és nem fog senki sem az önbizalmamon sem taposni többé, az élet engem igazol. Na, kicsit messzire mentünk, a lényeg, hogy nem kellene odaírni ezt a klisét mindenhová, és potenciálisan megalázni mást, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy az a helyzet áll fenn, főleg, hogy a tapasztalatok alapján a kihasználós g_eci jellem nem külsőtől függ, bárki lehet olyan, akkor is, ha ronda, csak akkor lehet kevesebb lehetősége akadt - na de ha akad, akkor szépen él vele, ha olyan ember.

2020. szept. 30. 01:42
 12/39 anonim ***** válasza:
38%
Ja, és nem a kérdezőt védem, #2, #3, #5, #6, #7 - ezek a válaszolók is többnyire eléggé beoltották, de nekik maximálisan igazat adok, szerintem ők adtak korrekt választ, ilyesmi állhat a háttérben. Látszik, hogy van valami fogalmuk a témáról, és nem a hisztériás nőekézési vágyukat élik ki önámítással körítve.
2020. szept. 30. 01:49
 13/39 anonim ***** válasza:
35%

#11: Annyira kínosak tudnak lenni az ilyen félremagyarázások.

Azt írtad, átlag alatti pasik milyen gonoszak voltak veled... Aztán leírod, hogy az egyikük pl. modell ficsúr fuckboy volt. Ja, hát igen... Ez tipikusan az átlag alatti kategória, ugye? Hát, nagyon nem.

Aztán leírod, hogy a másik válaszoló kőbunkó, mert mást mert mondani, mint te.

Végül tetézed azzal, hogy te szeretetet akartál... Egy inceltől? What? Mi? Ikea bútort meg a dohányboltban akartál venni?

Az élet egyáltalán nem téged igazol, csak te próbálod feszengve saját magad igazolni. A #9-es válaszomat szépen lepontoztad és nem véletlenül nem reagáltál rá: Konkrétan az általam említett kérdéshez hozzászóltál te is. Szó szerint ugyanilyen mondatokat írt ott is egy válaszoló, ugyanúgy előadta ezt a sajátos kis drámázását. Nem hiszem, hogy más felhasználó ír szó szerint ugyanolyan mondatokat, mint te...

Azt meg köszi, hogy a másik válaszomban igazat adsz és azt mondod, hogy nem a hisztériás nőekézést éltük ki. Mi lenne, ha te sem a hisztérikus férfiekézést csinálnád az általad átlag alattinak említett férfiakkal szemben? :D

2020. szept. 30. 01:56
 14/39 anonim ***** válasza:
47%

# 11

Semmilyen félremagyarázás nincs. Én nem állítom, hogy a ronda férfiak mindenképpen szemetebbek, hanem azt, hogy személyiségtől függ. És igen, volt modell ficsúr és ronda párom is, és ismerkedésig pedig csomó mindenféle külsejű férfival eljutottam. A legszemetebb pedig a ronda exem volt, ez tény.

Nincs semmilyen drámázás részemről, én boldog vagyok valakivel 7 éve.

Csak annyi, hogy úgy érzem, fel kell szólalnom, ha valakinek azt írogatják, hogy akkor lesz normális kapcsolata, ha gyengébb külsejű férfiakkal kezd, mivel én azt gondolom, hogy ez nem igaz, és tévútra vinné, mivel személyiségtől függ. Nekem az a véleményem, hogy emberismeretet és önbecsülést kellene tanulnia az ilyen helyzetben lévő személynek + fejlesztenie magát, és majd akkor talál normálisat.

2020. szept. 30. 02:03
 15/39 anonim ***** válasza:
71%

"Azt meg köszi, hogy a másik válaszomban igazat adsz és azt mondod, hogy nem a hisztériás nőekézést éltük ki."

Ez meg annyit tesz, hogy ezek szerint tudsz normális és nemnormális választ is adni. :D

2020. szept. 30. 02:13
 16/39 anonim ***** válasza:
Ennek két oka lehet: vagy a személyiséged miatt nem vagy alkalmas szexen kívül másra, vagy csak a tökéletesen kinéző férfiakkal állsz szóba, akik bármikor találnak nálad jobbat, de egy menetre jó vagy náluk.
2020. szept. 30. 08:15
 17/39 anonim ***** válasza:
87%
Csak meg kell nézni, hány átlagos külsejű, csendes srác van egyedül, vagy éppen hányat ráztak le úgy a nők, hogy "kedves vagy, rendes vagy, de nem érzek irántad semmit". A csendes, visszahúzódó srácokat sokszor nyámnyilának tartják, elkönyvelik őket unalmasaknak, és meg sem akarják őket ismerni, vagy bedobják őket a barátzónába.
2020. szept. 30. 08:20
 18/39 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod hogy tényleg csak ki akartak-e használni, vagy nem érezték olyan jónak a dolgot hogy folytassák. Neked is úgy kéne hozzáállni hogy ismerjétek meg egymást aztán meglátjátok mi lesz belőle. Azért remélem nem olyanokkal álltál szóba akik úgy fogalmaztak hogy “próbáljuk ki egymást”, és csak te írod így.
2020. szept. 30. 08:41
 19/39 anonim ***** válasza:
8%
Az ilyen nagyképű nők mindig megszopják. Nagy pofával azthiszik jár nekik az alfa állandóra aztán mindig coki van az első szex után. Elhasznált rongyként pedig már a korábban lenézett bétáknak sem fognak kelleni.
2020. szept. 30. 08:50
 20/39 anonim ***** válasza:
17: Persze, hogy egyedül vannak. Egyrészt a nő náluk is a mindenféle optikai tuning nélkül, természetesen is szép szintnél kezdődik, másrészt a kisujjukat sem mozdítják egy kapcsolat kialakulásáért. Az ugyanis semmi, hogy a hátunk mögött, óvatosan, hogy észre ne vegyük, esetleg megnéznek, egyébként meg minden helyzetből kimenekülnek, hogy még beszélgetés se lehessen, nemhogy egy apró érintés vagy bármi több. Más férfi meg megy, kimutatja az érdeklődését, szóba elegyedik, közelebb férkőzik, így a nő érzi, hogy kell, nem pedig azt, hogy ügyet sem vetnek rá.
2020. szept. 30. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!