Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak a normális férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális férfiak? Miért akar mindegyik kihasználni?

Figyelt kérdés

Már nem ez az első hogy egy férfival elkezdtem ismerkedni és szerencsére egy hullámhosszon voltunk. Vagyis mind a ketten bejöttünk egymásnak.Aztán mindig azt kapom hogy előbb próbáljuk ki egymást és utána talán lesz valami. Egyszer már bedőltem ennek és kihasználtak. Többször nem fogok, ennyire hülye azért nem vagyok. Mai férfiak csak szexet akarnak ...

Könyörgöm valaki mondja meg hogy hol lehet olyan pasit találni aki komoly,tartós párkapcsolatot akar, mert hogy én ilyennel még eggyel sem találkoztam.

2020. szept. 29. 22:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
89%
#20: Szerintem sok átlagos, csendes srác nem topmodellre vágyik. Másrészt mivel sok nő sem ad jelet arra, hogy ismerkedni szándékoznak, vagy nem egyértelműek a jeleik, így nyilván sokan inkább békén hagyják őket, főleg ha más nőktől már kaptak néhány bunkó visszautasítást. Ráadásul a legtöbb nőnek van valami kifogása, hogy hol miért nem ismerkedik. Utcán nem, mert proli dolog, szórakozóhelyen nem, mert ott mindenki csak dugni akar, utazás közben nem, mert az nem arra való, boltban nem, mert az sem arra való, neten nem, mert ki tudja, ki van a "másik oldalon" stb. Akkor mégis hol és hogyan lehet nőkkel ismerkedni? Azt meg már csak halkan teszem hozzá, hogy némelyik nő is olyan, hogy mindentől beszarik, na velük sem lehet sok mindenre menni.
2020. szept. 30. 10:45
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem alfa/szerény srác kérdés.

Ha valakit 1 férfi kihasznál, akkor az pech. Ha két férfi, akkor az is csak szerencsétlenség. De ha valakit sorozatban minden férfi, ott már nem mázli kérdés, sokkal inkább a választási szempontok

Nem tudjuk, hogy a kérdező mi alapján választott a férfiak között, lehet, hogy fontosabb volt neki a karizom, és a sármos mosoly, mint mondjuk a jellem, ahogy azt egyesek sugallják, de ugyanígy lehet, hogy egy csomó olyan szempont alapján választott, ami alapján visszahúzódóbb srácot talált meg, és az ugyanúgy átverte.

Kérdező, azt kellene feltenned magadnak, hogy olyan szempontok alapján próbálsz e párkapcsolatot kialakítani, ami azt mutatja, hogy a férfi komolyan gondolja, vagy beleszédülsz egy-egy olyan tulajdonságba, amitől az adott férfi még lehet egy mezei pinabubus.

Másrész a kapcsolat dinamikájára figyelj. Persze, van, hogy holtomiglan-holtodiglan lesz az egy éjszakás kapcsolatból, de azért ha rögtön odadobod magad, akkor jellemzően a "jófiúk" is gyakran tekintenek könnyűvérűnek, akit csak kihasználnak.

Millió ilyen probléma lehet azzal, aki folyton mellényúl, és az sem segít, ha azt hangoztatjuk, hogy biztos csak a jóképű férfi kell neki, bár kétségkívül az olyan férfi aki bármelyik nőt megkaphatja, az vagy párkapcsolatban van, vagy ha egyedül, akkor 99%-ban nem azért mert éppen szétment a komoly kapcsolata, hanem mert nem is akar komolyat.

2020. szept. 30. 10:51
 23/39 anonim ***** válasza:

Hol vannak a normális férfiak?

A barátzónában :)

Miért akar mindegyik kihasználni?

Mert megtehetik :D

2020. szept. 30. 11:41
 24/39 anonim ***** válasza:

Sosem értem, miért írják azt egyből sokan, hogy ha egy srác csak szexet akar a lánytól, akkor a lány biztos nem elég jó személyiség terén...

Vagy talán mert a pasinak más személyiség az ideálja, pl. a lány harsány, a srác meg egy szende, félénk lányt keres. Vagy pl. cigizik a lány, és nem akar dohányost. Vagy éppen túl messze lakik, és így macerás lenne egy kapcsolat. Vagy a szokásaik túlságosan különböznzk, és tudja, hogy úgy sem működne hosszú távon.

(És igen, manapság az emberek nagy része nem kommunikál, hanem egyszerűen szó nélkül lelépnek, sosem fogod megtudni az igazi okot.)

2020. szept. 30. 12:10
 25/39 anonim ***** válasza:
A normális, rendes férfiakat a legtöbb nő észre sem veszi. Ezek a férfiak vannak a "barátzónában", ők a "nyomik", az "önbizalomhiányosak", akik "legyünk csak barátok" kategóriába tartoznak, akiket lepattintanak és megaláznak, akik már mindezek miatt nem is igazán ismerkednek, csak élik egyedül az életüket.
2020. szept. 30. 12:55
 26/39 anonim ***** válasza:

A rondák szemetebbek szerintem is.

26N

2020. szept. 30. 15:20
 27/39 anonim ***** válasza:

# 26

Én nem ezt mondtam, csak azt, hogy velem pont a ronda exem volt a legszemetebb + ismerkedéskor is több nagyon gáz személyiségű közepes/ronda palihoz volt szerencsém. De én még mindig hiszem, hogy nem külsőtől függ, hanem simán csak személyiség, neveltetés. De látod, még ez sem elfogadható nekik. Nyilván az exem egy tök rendes ember volt, csak szegényt tönkretette lelkileg a felszínes világ + nyilván csak kifogást kerestem a szakításra, mert ronda, és különben csak annyi volt a gond, hogy nem 2:00-kor, hanem 2:03-kor tette be a mosást, a mostani párom meg egy nárcisztikus szemét, akiben csak a jót látom, mert jól néz ki, biztos itt tartok lassan a 3x-hez közeledve. :D

2020. szept. 30. 15:28
 28/39 anonim ***** válasza:

27#

Én mondom!

Ez a tapasztalatom sajnos.Az átlagos pasik megjátszák magukat az elején,csak azért,hogy megkapják ,amit akarnak.Utánna pedig kibújik a szög a zsákból!

Jelenleg jóképű barátom van nekem is.Az elején is azt nyújtotta,mint most.Nem akart mindenáron tetszelegni,és nem bólogatott vigyorogva,hanem volt saját véleménye.Őszinte velem.

Ez sajnos az előző néhány kapcsolatomnál nem így alakult!

Elején mindig a nagy duma,a nyájasság,az ígéretek,amikből szép lassan,ahogy telt az idő egyre kevesebb lett ,a végén semmi.

2020. szept. 30. 15:38
 29/39 anonim ***** válasza:
90%

"A rondák szemetebbek szerintem is."

ez nem ronda vs szép kérdéskör...

A haverjaim között kb 5% olyan férfi van, akinek minden ujjára jut nő, van akiért egyenesen sorbaállnak egy éjszkáért (és megepődnél, hogy nem csak a particicák, de a könyvtároslány típusok is), van akinek olyan dumája van, hogy bármelyik nőt ágyba viszi.

Ami érdekes, hogy ebben az 5%-ban van jóképű, igazi szépfiú, és olyan is, hogy sosem fogom férfi szemmel felfogni, hogy mit esznek rajta a csajok, mert senm jóképű, se nem jó alkatú, sportos, bármi.

Ez az 5% bármikor bármelyik nőt megkapja, nem horgonyoznak le egy mellett, mert felesleges, 1-2 hónap már rekord kapcsolat, és ha valakit mégsem kapnak meg, akkor megvonják a vállukat, mert akad 10 másik jelentkező aznap estére is (mág úgy is, hogy a csajok egy jó része bizony tudja, hogy mire számíthat, csak mindegyik azt hiszi, hogy majd ő megváltoztatja).

95% pedig sokkal nehezebben ismerkedik, nagyon nem egy éjszakára gyúr, nem is sok lehetősége van erre. Közöttük is van jóképű, csak visszahúzódóbb, és olyan is, akinél értem, hogy miért nem kell senkinek.

Viszont ez a 95%, aki sosem vert át egy nőt sem, sosem szédített egy nőt sem, sosem csak szexre ment nem tudja megérteni (joggal), hogy miért tartják a nők őt is egy szexéhes, egy éjszakás mocsoknak, azért a maradék 5%-ért.

Az meg egy másik kérdés, hogy ti nők miért az 5%-ból válogattok legyen a jóképű, a jó dumás, vagy a kitudja miért ronda csajmágnes

2020. szept. 30. 16:40
 30/39 anonim ***** válasza:

"Az meg egy másik kérdés, hogy ti nők miért az 5%-ból válogattok legyen a jóképű, a jó dumás, vagy a kitudja miért ronda csajmágnes"

Én pont nem ebből az 5% csajmágnesből választottam párt, sőt, nekem hátrány volt, ha nagyon sok másik csaj is akarná a páromat.

Én egy számomra nagyon jóképű, de introvertált srácot választottam páromnak, akinek előttem nem is volt barátnője. Amikor megnyílik, akkor nagyon vicces, okos, érdekes személyiség, és nagyon tud szeretni.

2020. szept. 30. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!