Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek tényleg sokkal könnyebb az ismerkedés?
Van egy nő ismerősöm aki mások szerint tök csúnya, oké vékony de ilyen szemüveges nem csinos nő. Mégis izmos helyes vonzó férfi barátai voltak.
Én is is ilyen formájú férfi vagyok mégis 9 éve egyedül...
Kamu. Én valóban vékony, de tök csúnya vagyok. Nemhogy izmos, helyes, vonzó férfiak, hanem 10 év 3 hónap egyedüllét van a hátam mögött.
Nőként is csak annak könnyebb, aki szép. Aki nem, annak még szex is max. valami iszonyatos alakkal jönne össze. Szex...? Önző beleürítés pár perc alatt.
Egyébként az is igaz, hogy nekünk nem "szabad" kezdeményeznünk. Nekem csúfként pláne nem, engem nem egyszerűen leértékelnek, hanem kiröhögnek és durva alázások kíséretében zavarnak el. Úgyhogy lehet várni, ki jön. Hozzám ugye senki, max nagy ritkán valami kattos/pusztulat fazon, bár már azok is leszoktak róla, biztos mert "öregszem" (33). A szép nőknél meg változó, de egyre kevesebb férfinak van mersze élőben kezdeményezni, inkább neten bohóckodnak.
Hogy lenne már könnyebb? Ezeket is csak a szánalmas, lúzer pasik mondogatják akik csak szenvedni tudnak.
Amikor írják, hogy mert a nőknek annyian írnak, hogy válogatni is tudnak….csak közlöm azok a fiúkák nem kapcsolatot akarnak leginkább hanem szexet…..semmi többet. Nos ha nektek ez elég es ennyivel magyarázzátok, hogy a nőknek mennyivel könnyebb….. chh
Az a baj, hogy az átlag és még az átlagalatti férfi is jóval magasabb kategóriájú csajt akar magának. Így még azt mondanám, hogy talán picit a nőknek nehezebb. Azért a nők előbb leállnak egy átlagosabb fiúval mint fordítva. Nézz körül a világban. Alig látni olyan párt ahol a férfi fényévekkel jobban néz ki mint a nője….fordítva viszont rengeteg pár van ahol a nő sokkal szebb.
Ez sztereotípia, biztos vannak ilyenek is, de szerintem általánosságban nézve a nők sokkal inkább válogatnak, mint a férfiak. Itt az oldalon is ha elolvasod a kommenteket sokkal több nő ír becsmérlően a férfiakról, hogy "selejtek", mint fordítva. Meg azt is írják aránylag sokkal több szép nő van, mint férfi.
Az tény, hogy mindkét nemnél a szépek kapnak több érdeklődést,
Ha ronda vagy(ahogy én is) semmivel nem könnyebb.
A 11-es nagyon jól megfogalmazta. Sokmindent nem tudok én sem hozzátenni, legfeljebb ugyanazt leírni pepitában.
No de lássuk... Társkereső. Napi hány üzenetet is kapnak a nők? hmm lássuk csak.. én könnyen megmondom.. jómagam nulla, zéró,0. Nagy ritkán nem tagadom, ír azért valaki, ezekre reagálok is. De fénysebességgel el is ül a dolog.
Szex. Igen, szökőévente egyszer lehet találni olyat aki megdug egy önző gyorsmenetre, ami még neki se jó igazán, de ha erősen koncentrál elélvez.
Na de milyenek is ezek a partnerek? No és itt jön, hogy ne legyek már olyan válogatós. Nem a külsőségekkel van a baj, hanem az igénytelenséggel. Mivel a belső értékek is fontosak, sajnos azok sem ütik meg azt a bizonyos lécet, amit már a béka valaga alá raktam, de az ilyen dikkk, g.ci, köpködés és hadd ne soroljam már, engedtessék meg már, hogy erre ne legyek kíváncsi.
Tehát szex sincs az életemben.
Ha én próbálok ismerkedni, katasztrófa. Nemrég egy buliban megismerkedtem egy férfival. Egész jól alakultak a dolgok. El is hívott randira másnap, meg is lepődtem. Na de a szem sosem hazudik. Amikor meglátott józanul, az az arckifejezés mindent elárult. Nyilván el is tűnt, mint fing a szélben.
Megjegyzem gyorsan, mielőtt jönnek a károgók, hogy sok-sok éve nem voltam randin előtte, inkább le se írom hány éve. Gondolom nem is leszek a közeljövőben.
Tehát maradjunk annyiban, hogy ronda nőként nemhogy könnyebb, egyenesen kaki az egész. Fiatalabb már én sem leszek, idősebb vagyok, mint a 11-es. Mondanám, hogy feladtam, de néha azért reménykedem, de totál feleslegesen, mert pofára esek, és utána meg elég rosszul is érzem magam. Szerintem egyedül maradok. Illetve nem csak szerintem, hanem a lottó 5-s biztosabb, minthogy rám bárki is őszintén rámfanyalodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!