Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne rávenni magamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne rávenni magamat, hogy jobban vonzódjak a nőhöz akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta 8 éve egyedül vagyok próbálkozok és egyszerűen nem jött össze egy nő sem, most egy nő úgy néz ki akar tőlem többet csók is volt már. De hogy tudom rávenni magamat hogy hogy valahogy jobban vonzódjak hozzá ugyanis nem érzem azt hogy találkozni szeretnék vele ma is mondta hogy jó lenne összefutni de egyszerűen így nem érdekel, erre késztetést nem érzek pedig nagyon régóta szeretnék már egy barátnőt amúgy egy nagyon aranyos kedves nem is csúnya lány de mégsem érzem a vonzalmat nem tudom miért...
2024. aug. 7. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha nem vonz, akkor nem vonz.
2024. aug. 7. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Biztosan átlagon aluli a külseje
2024. aug. 7. 09:00
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Lehet alacsony a tesztoszteron szinted.
2024. aug. 7. 09:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha 8 éve nem voltál nővel, és a csaj tetszik, de te ezek ellenére sem vonzódsz hozzá, akkor valószínüleg nálad van valami baj.
2024. aug. 7. 09:12
 5/12 A kérdező kommentje:
4. Miért egyébként miért gondolod ezt?
2024. aug. 7. 09:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én nő vagyok, de szerintem egy pasi 8 év után már röptében a krumplit is, csak ne guruljon el. 😂

De amúgy vagy nagyon megszoktad már azt hogy egyedül vagy, és félsz hogy esetleg lecsődölsz majd a lány előtt. Vagy valami lelki dolog állhat a háttérben.

2024. aug. 7. 09:20
 7/12 A kérdező kommentje:
2. Küldök képet szerintem nem átlagos alatti..
2024. aug. 7. 09:21
 8/12 A kérdező kommentje:

"Mondjuk én nő vagyok, de szerintem egy pasi 8 év után már röptében a krumplit is, csak ne guruljon el."

Komolyan ilyen ösztönlények a férfiak? (amúgy nekem volt kalandom három hónappal ezelőtt is)

2024. aug. 7. 09:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Amúgy többnyire igen, egy bizonyos szint után már biztos..

De akkor csak párkapcsolatod nem volt ezek szerint 8 éve. :)

2024. aug. 7. 09:25
 10/12 A kérdező kommentje:

9. igen....

"Amúgy többnyire igen, egy bizonyos szint után már biztos.."

Úristen ha ez igaz én tényleg szégyellem hogy férfinek születtem

2024. aug. 7. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!