Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyiben meghatár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyiben meghatározó a testalkat ismerkedés közben?

Figyelt kérdés
A vékonyak könnyebben találnak párt szerintetek?
aug. 5. 12:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
Vékony nőnek igen, vékony férfinak nem sokkal több az esélye, mint egy súlyosan elhízottnak, ott az edzett/átlagos/kis pocak ami jobban kel el.
aug. 5. 12:59
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Vékony vagyok, és nehezen találok. Bár attól tartok nem ez a gond
aug. 5. 12:59
 3/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom... Én 60 kilósan több figyelmet kapok a férfiaktól, mint 10 kilóval vékonyabban kaptam. Nem vagyok benne biztos, hogy a siker mértéke szigorúan fordítottan arányos a kilók számával.

Mindazonáltal kétségtelen, hogy egy elhízott ember nehezebben talál pár, mivel kevesebben tartják vonzónak.

aug. 5. 13:02
 4/20 anonim ***** válasza:
38%
Nyilván számít a testalkat. Egy vékony/sportos formás csini nő, vagy izmos férfi mint amilyenek az Olimpián vannak, sokkal sikeresebbek az ellenkező nemnél, mint bármilyen más alkatúak. Minél jobban eltér valaki ettől az ideáltól, annál kevesebb sikere van, tehát ha nagyon vékony, lapos, vagy elhízott, bőrhibás, löttyedt nem feszes bőrű, csúnya arcú stb…
aug. 5. 13:12
 5/20 anonim ***** válasza:
59%

Nagyban attól függ, milyen az ember kisugárzása. 173 cm vagyok és 97 kilósan mindig rosszkedvű voltam, hülyén öltözködtem.

Lefogytam 19 kilót, azóta jobban érzem magam, többet mosolygok, csinosabban öltözködöm és azt tapasztalom, hogy bizony többen megnéznek. Nem mondom, hogy azért a pár kiló leadásának nincs köze hozzá, inkább nagyon kicsi részt csak.

Mindazonáltal függ attól, hogy kikkel ismerkedik az ember. Lehet, hogy éppen valakinek nem jön be az alkatod, másnak meg te vagy az ideálja. Vagy többeknek teljesen mindegy.

aug. 5. 13:13
 6/20 anonim ***** válasza:
83%

3

60 kilósan. :)) De milyen magas vagy?

Én 180 cm-vel, 60 kilósan soha nem voltam népszerű a ffiak körében.

aug. 5. 13:20
 7/20 anonim ***** válasza:
84%

6

173 centi magas vagyok a 60 kilómhoz.

Nyilván nem csak ez számít, hanem az arc, haj, stílus, testtartás, stb...

aug. 5. 13:23
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
#7 de 173 centihez a 60 kg az egészséges vékonyság. 50 kilóval nem csoda, hogy nem voltál népszerű, mert ilyen magasság mellett az a csont és bőr szint.
aug. 5. 13:26
 9/20 anonim ***** válasza:
56%

8

Nem voltam csont és bőr, szerintem alapjáraton vékony, törékeny(ebb) testalkatom van, kis mellek, keskenyebb csípő stb.

Most 60 kilóval van egy minimális felesleg a hasamon, de szerintem jobb így.

Csak arra akartam kilyukadni, hogy nem irányadó a "minél vékonyabb, annál jobb" gondolat. Megkockáztatom, hogy plusz 7-8 kiló is jobban állna nekem, mint mínusz 10.

aug. 5. 13:31
 10/20 anonim ***** válasza:
61%

Nem annyira meghatározó, mint az arc/fej.

170 cm vagyok, kb. 31 éves koromig 50 kg alatt voltam, most, 33 évesen 58. Tehát még így is vékony, de már nem kórosan. A fejem viszont semmit sem változott, illetve a korral már megjelentek a ráncok stb.

A világon semmit nem számít(ott) a vékonyságom, legyen szó bármelyik formájáról. 10 éve egyedül vagyok, illetve lényegében mindig is, mert ugye az arc mindig szem előtt van, ránéznek, instant off, hiszen nem lehet az együtt töltött idő 100%-ában hátulról, kutyában dugni... Még ha csak szex végett találkoznátok, akkor sem végig csak a hátadat fogja látni a másik.

Ehhez képest sok túlsúlyos nőismerősöm van, nincs ilyen problémájuk, nem is értik...

aug. 5. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!