Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyiben meghatár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyiben meghatározó a testalkat ismerkedés közben?

Figyelt kérdés
A vékonyak könnyebben találnak párt szerintetek?
aug. 5. 12:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%

Mehatározó. A lényeg az egészséges, a nemedre jellezmő tualjdonságok dominálása. Tehát nőként alapvetően a széles csípő, keskeny váll, formás mellek és fenék, esetleg hosszú combok stb.

Férfiaknál a széles vállak, megfelelő magasság és izmozat, erős karok, széles, erős nyak, keskeny csípő.

Nyilván ezen belül rengeteg minden változhat, a lényeg az arányokon van.

Nem baj ha van egy kis pocak, de ne lógjon a beled, ne legyen löttyedt óriási segged (főleg férfiként ne) stb.

Aki kicsit elhízottabb is lehet formás, arányos, sok ilyen csajt ismertem, hogy abszolút nem a vékony kategóriába tartoznak mégis baromi jól néznek ki, mert arányosan oszlik el rajtuk a felesleg.

aug. 5. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
#9 figyi én is alapból filigrán alkat vagyok, nem a Holdról jöttem, de 170 cm felett az 50 kg akárhogy is nézem, erős soványság. Persze ettől még bizonyos férfiaknak pont az a vonzó, de alapvetően ez az elől deszka hátul léc kategória.
aug. 5. 13:46
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Meg amúgy te is pont azt mondod, hogy nem voltál úgy annyira népszerű a pasiknál. Azért, mert nagyon vézna voltál. Én se tetszettem 44 kg/157 cm arányokkal annyi pasinak, mint 49 kg-val és kisportolt kerek fenékkel, formás combokkal. Ez nem azt jelenti, hogy a férfiaknak a “több kiló” jön be, hanem az, akire ránéznek és egészségesnek látják, nem pedig egy élő csontváznak vagy vízilónak :D
aug. 5. 13:48
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Fontos.

Az egészet nézed olyankor a fejet/arcot, testalkatot, az egész összességében számít.

aug. 5. 14:33
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Vékony vagyok, 0%-os eséllyel, hogy párom lesz az életben. Vannak, akiknek a vékonyak, vannak akiknek csak a ducik jönnek be, de az összkép-, na meg hogy mennyi manija van az egyednek, ma ez a legfontosabb. (F!)
aug. 5. 17:06
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Én 170 centi 93 kiló vékony szálkás izmos vagyok🤣
aug. 5. 20:01
 17/20 anonim ***** válasza:

#15 miért gondolod magadról ezt?

A többi el egyetértek, nagyon is.

aug. 5. 20:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Nyilván egyénfüggő, hogy kinek mennyire fontos a testalkat, azon belül pedig, hogy kinek mi az esete. Szerintem egy átlagos, normál testalkatú egyén, legyen az férfi vagy nő, fog tudni így vagy úgy párt találni, a legtöbbeknél szerintem igazából annyi a kritérium, hogy ne legyen valaki kórósan elhízott vagy éppen betegesen sovány. De nyilván olyanra is van példa, hogy valakinek meg ezek jönnek, be, úgyhogy... Lényeg a lényeg, átlagos testalkattal alapesetben simán lehet pasizni/csajozni.
aug. 6. 20:04
 19/20 anonim ***** válasza:
90% test+arc , 9% pénz és 1% "bensőségek" :D
aug. 11. 18:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Szép nem szép, én magamon azt vettem észre, hogy először egy nő testalkata és arca fog meg. Ebben a szakaszban ébred fel bennem a vágy, hogy a közelében legyek. Kíváncsi leszek kicsoda emberileg, passzolunk e érzelmileg, temperamentumban egymáshoz. Viszont, akibe már az elején kicsit beleszeretek, azt minden téren sokkal szimpatikusabbnak érzem. Illetve azt veszem észre magamon, hogy tudat alatt elkezdek kicsit hozzá hasonlóan gondolkodni, érezni dolgok iránt. Tényleg kicsit vakká tesz a szerelem, az egész lényét egy erős pozitív szűrőn át kezdem látni. Próbálok józan maradni, de nehéz olyankor.
aug. 11. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!