Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy 30 és 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 30 és 40 év közötti orvos nők szinte kivétel nélkül példaértékű párkapcsolatban élnek a jogászok viszont nem boldogulnak a társkeresési piacon?

Figyelt kérdés

Egyedülálló 30 év feletti orvos nőt találni szinte lehetetlen. Elkelnek hamar mind, aztán gyártják a gyerekeket. És együtt is maradnak a párjukkal, aki általában szintén orvos. Néha megcsalja őket egy-egy nővérkével, de nem csinálnak belőle nagy ügyet.

Bezzeg a jogászok, az ő kapcsolataik néhány éven belül véget érnek, aztán k*rnak fűvel-fával mint a kisnyuszi, ha lesz megint kapcsolatuk, az csak egy újabb időzített bomba. De legalább tudják, hogy kell behajtani a gyerektartást a férfiakon, ha eljutnak odáig.

aug. 6. 20:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tapasztalok ilyesmit, ismerek elvált orvost, igaz, nem sokat (az orvos ismerőseim közül sokan családot alapítottak), az ügyvéd ismerőseim egy része egyedülálló, másik része pedig házas.
aug. 7. 07:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ápolónő vagyok, rengeteg orvost ismerek és amit írsz a kérdésedben nagyon nem valid infó. Kapásból tudok 3 olyan doktornőt is, aki 30-40 év közötti és egyedülálló vagy éppen mostanában vált el, lépett ki kapcsolatból. Ezt az információt nem tudom honnan szedted, de nagyon nem valós.
aug. 20. 11:24
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
#12 provokatív kamukérdés, aminek semmi alapja nincs
aug. 20. 11:32
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

Az orovosokról pont ellenkező vélekedések vannak.Sok műszak éjjel.Ami nemigazán tesz jót a házaséletnek

Nem azt mondom hogy ez igaz lenne mindre,de a kínálkozó alkalmak sok idő a melóhelyen eleve adott feltételek a munkaközösség tagjainak arra,hogy szorosabb kapcsolatok alakuljanak ki.

Nyilván egy házi orovos más környezet,mint egy kórházban dolgozó sebész/nő,vagy éjjel nappal ügyeletben lévő orvosok.

aug. 20. 18:55
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 azért váltak el, mert a férjeik veled krtak!
aug. 29. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Nővérem orvos, hamarosan 34 éves.

Idén nyáron lett volna az esküvője a párjával de tavaly lefújták mert mint kiderült a párja túlságosan kihasználta azokat az éjjeleket amikor ő ügyeletes volt.

Szóval ő most egyedül él, van 1 kutyája akit nagyon sokszor én sétáltatok, mert neki annyit kell túlórázni és jelenleg nincs senkije...

szept. 13. 05:20
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Akkor keressél egyedülálló villanyszerelőt vagy szerkezetlakatost.
szept. 13. 09:25
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is 30 és 40 év közötti szerkezetlakatos nőt keress.
szept. 13. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!