Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy 30 és 40 év közötti orvos nők szinte kivétel nélkül példaértékű párkapcsolatban élnek a jogászok viszont nem boldogulnak a társkeresési piacon?
Egyedülálló 30 év feletti orvos nőt találni szinte lehetetlen. Elkelnek hamar mind, aztán gyártják a gyerekeket. És együtt is maradnak a párjukkal, aki általában szintén orvos. Néha megcsalja őket egy-egy nővérkével, de nem csinálnak belőle nagy ügyet.
Bezzeg a jogászok, az ő kapcsolataik néhány éven belül véget érnek, aztán k*rnak fűvel-fával mint a kisnyuszi, ha lesz megint kapcsolatuk, az csak egy újabb időzített bomba. De legalább tudják, hogy kell behajtani a gyerektartást a férfiakon, ha eljutnak odáig.
Hát, hogy esetemben ez mennyire nem igaz :DD
(31 éves orvos vagyok)
Mert az orvos..., de bármilyen eü. dolgozó "más". Gondolj bele, mennyire átértékelnéd az életed, ha mondjuk egy gyerekonkológián naponta látnál meghalni gyerekeket, meg napi 6 szülőnek kéne elmondanod, hogy ne tervezzenek karácsonyra ajándékot, mert 1 hónapja van a gyereknek.
Ezek után te is rájönnél, hogy rövid az élet, és nincs időd várni a BMW-s brókert.
Ekkor 2 dolgot tehetsz. Vagy családot alapítasz, és boldog vagy, ha a párod félreqhúr is néha. Vagy egyedül élsz, a 23 macskáddal.
A jogásznők többsége meg a főnökével kúr, mert kell a meló.
Pár jogász végzettségűt ismertem.Mind olyan volt,hogy hétvégeken vagy leitták magukat, vagy pedig szexeltek fűvel fával.
Indok az volt,hogy a sok csalást és hazugságot,amit elvárnak tőlük és amit naponta elkövetnek,csak így lehet feldolgozni. Egyiknek sem volt családja. Olyan is volt, aki 45 évesen a kocsijában szopott le jogi egyetemre járó pasikat, vagy ügyvédbojtárokat.
Orvosról nem hallottam ilyet, pedig több is is van a rokonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!