Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy 30 és 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 30 és 40 év közötti orvos nők szinte kivétel nélkül példaértékű párkapcsolatban élnek a jogászok viszont nem boldogulnak a társkeresési piacon?

Figyelt kérdés

Egyedülálló 30 év feletti orvos nőt találni szinte lehetetlen. Elkelnek hamar mind, aztán gyártják a gyerekeket. És együtt is maradnak a párjukkal, aki általában szintén orvos. Néha megcsalja őket egy-egy nővérkével, de nem csinálnak belőle nagy ügyet.

Bezzeg a jogászok, az ő kapcsolataik néhány éven belül véget érnek, aztán k*rnak fűvel-fával mint a kisnyuszi, ha lesz megint kapcsolatuk, az csak egy újabb időzített bomba. De legalább tudják, hogy kell behajtani a gyerektartást a férfiakon, ha eljutnak odáig.

aug. 6. 20:24
A kérdező szavazást indított:
Egyedülálló 30 és 40 év közötti orvos nő vagyok.
Párkapcsolatban élő 30 és 40 év közötti orvos nő vagyok kevesebb mint 5 éve.
Párkapcsolatban élő 30 és 40 év közötti orvos nő vagyok több mint 5 éve.
Egyedülálló 30 és 40 év közötti jogász nő vagyok.
Párkapcsolatban élő 30 és 40 év közötti jogász nő vagyok kevesebb mint 5 éve.
Párkapcsolatban élő 30 és 40 év közötti jogász nő vagyok több mint 5 éve.
11 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Szinte kivétel nélkül? Szóval vannak kivételek. Gondolom az egész Magyarországot sem futottad át, hogy érdeklődj szóval ez a kérdés kitaláció kategória...
aug. 6. 20:31
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Honnan van ez a statisztika?
aug. 6. 20:33
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
Én ugyan nem vagyok orvos, de velük dolgozom. Igaz, csak egy kórháznyi orvosnak ismerem többé-kevésbé a magánéletét, de egymacskás lánytól sokmacskás asszonyságig, elvált bulizótól sokgyerekes egyedülállóig van minden. Százalékot nem számoltam, de azért nem mindenki házas, pláne nem feltétlenül boldog.
aug. 6. 20:37
 4/18 anonim ***** válasza:
98%
Ekkora baromságot
aug. 6. 20:44
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ilyen kapcsolatoknal sok esetben szamit a presztizs. Hogy ki mit gondol. Plane, ha az egesz csalad orvos dinasztia, akkor sok helyen meg mindig nem mindegy, milyen korokben forgo parral allit haza az ember. Szerintem ugyanannyi szar hazassag van orvosok, jogaszok meg mindenki mas kozott, ez nem ettol fugg.
aug. 6. 21:16
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Hát, hogy esetemben ez mennyire nem igaz :DD

(31 éves orvos vagyok)

aug. 6. 21:35
 7/18 anonim ***** válasza:
31%
Érdekkapcsokatok tartósabbak. A stinfalak mögé meg nem lát senki.
aug. 6. 22:28
 8/18 anonim ***** válasza:
53%

Mert az orvos..., de bármilyen eü. dolgozó "más". Gondolj bele, mennyire átértékelnéd az életed, ha mondjuk egy gyerekonkológián naponta látnál meghalni gyerekeket, meg napi 6 szülőnek kéne elmondanod, hogy ne tervezzenek karácsonyra ajándékot, mert 1 hónapja van a gyereknek.

Ezek után te is rájönnél, hogy rövid az élet, és nincs időd várni a BMW-s brókert.

Ekkor 2 dolgot tehetsz. Vagy családot alapítasz, és boldog vagy, ha a párod félreqhúr is néha. Vagy egyedül élsz, a 23 macskáddal.

A jogásznők többsége meg a főnökével kúr, mert kell a meló.

aug. 7. 00:54
 9/18 anonim ***** válasza:
70%

8-as ez hatalmas volt !!!

38F incel

aug. 7. 02:54
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Pár jogász végzettségűt ismertem.Mind olyan volt,hogy hétvégeken vagy leitták magukat, vagy pedig szexeltek fűvel fával.

Indok az volt,hogy a sok csalást és hazugságot,amit elvárnak tőlük és amit naponta elkövetnek,csak így lehet feldolgozni. Egyiknek sem volt családja. Olyan is volt, aki 45 évesen a kocsijában szopott le jogi egyetemre járó pasikat, vagy ügyvédbojtárokat.

Orvosról nem hallottam ilyet, pedig több is is van a rokonságban.

aug. 7. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!