Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Orbán Viktor kitartása példaér...

Orbán Viktor kitartása példaértékű?

Figyelt kérdés

A visszaemlékezések alapján a fiatal Orbán Viktorban óriási kitartás, és magabiztosság lehetett.

Mint tudjuk, 1992-ben az amerikai ösztöndíjprogramon:

"Orbán olyan céltudatos volt, hogy hajnali 6-kor felkelt, hogy az angol nyelvet gyakorolja..."

Továbbá nem félt kijelenteni, amikor bemutatkozott:

"A nevem Orbán Viktor, a Fidesz vezetője vagyok, és én leszek Magyarország következő miniszterelnöke"

A 2002-es választási vereség után Medgyessy Péter úgy emlékezett vissza, hogy Orbán Viktor azt mondta neki:

"Nézd, én néhány hibát elkövettem, ezért vesztettük el a választásokat, de vissza fogok térni, és meg fogom nyerni a következő választást."

Medgyeesy kiemelte: "fantasztikus hit és akarat van ebben az emberben, és nagyon jó képesség, legalábbis a hatalomhoz".

Források:

[link]

[link]

Az én véleményem: lehet szeretni, vagy nem szeretni, de Orbán Viktor kitartása példaértékű.

Ti mit gondoltok?

2023. okt. 4. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen a kitartás, mint tulajdonság példaértékű, ez idáig egyértelmű.

De nem mindegy milyen körülmények között.

2023. okt. 4. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
25%
Én nem kitartásnak, inkább elhivatottságnak mondanám. Ugye, vannak az ilyen menedzser típusú politikusok, mint Medgyessy, Bajnai, vagy Karácsony, akik megpróbálnak valamiféle lazaságot sugározni magukról és azt hirdetni, hogy ők valójában nem is akarnak mindenáron miniszterelnökök lenni, legfeljebb ha úgy hozza a helyzet, akkor elvállalják. Medgyessy-t is pótmegoldásként húzták elő a kalapból, 2 évig bírta, aztán lemondott. Bajnait tűzoltásra nevezték ki 1 évre, majd közölte, hogy esze ágában sincs jelöltként elindulni (ehhez képest 3 év múlva mégis pártot alapított). Karácsony előbb kikapott 2018-ban, majd a 2021-es előválasztások során teleplakátolta az egész országot a "Legyőzöm Orbánt!" üzenettel, majd végül ki sem mert állni ellene, inkább visszalépett egy politikai analfabéta (MZP) javára, majd közölte, hogy unta az egészet és különben is szívesebben megy a fia röplabda edzésére, mint választási kampánykörútra... (Na, egy igazi államférfi sosem mond ilyeneket.) Orbán ezzel szemben már a pályafutása elején arra készült, hogy egyszer (vagy többször) majd ő lesz az ország miniszterelnöke. Ne feledjük, már Antall József is őt nevezte meg, mint lehetséges utódját, pedig akkor még nem azonos térfélen politizáltak. Orbán elhivatottságát mi sem bizonyítja jobban, hogy ő 2 elvesztett választás után szerzett 4x 2/3-ot, miközben a ballib média már 2002-ben is bukott politikusnak titulálta és azt követelte, hogy vonuljon vissza (39 évesen). Jó vicc... 2006-ban pedig már kész tényként közölték, hogy Orbánnal sosem fog választást nyerni a Fidesz. (Nemcsak újságíróként, jósként is csúnyán pofára estek...) :)
2023. okt. 4. 21:55
 3/3 anonim válasza:
69%
Példaértékű a kitartásom, ha nem olvasom el a kérdést?
2023. okt. 5. 10:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!