Példaértékű családba születtem. Hogy lettem mégis lelki beteg?
Egy igazi, példaértékű keresztény-konzervatív nagycsaládba születtem, pont olyan, amilyen a nagy könyvben meg van írva: szüleim fiatalon házasodtak és 4 gyereket vállaltak, akiket lelkiismeretesen, viszonylag jó anyagi körülmények között neveltek. Én mégis tele vagyok mindenféle mentális és fizikai betegséggel: szorongásos depresszió, pánikbetegség, alvászavarok, erős migrének, ekcéma, fájdalmak. Meg is viseltem rendesen a szüleimet.
Mitől lehet ez? Tökéletesek a körülményeim, én mégis egy roncs vagyok! :(
18 L
1+ Első, vagy másodgenerációs keresztények a szüleid?
Elsőgenerációs keresztényeknél hatványozttan jelenkezik, különösen az első szülöttre az előző generációk cselekedeteinek a szellemi következménye.
*Elsőgenerációs keresztényeknél hatványozttan jelenkezik, különösen az első szülöttre az előző generációk cselekedeteinek a szellemi következménye.
Ők viselik a főterhet a vérvonalban-mint következő generáció.
Mert nem ért semmi inger. Ha gond volt minden a jóisten akarata, nem volt vita nem kellett kiallnod semmiért nem szenvedtel hiányt nem kellett semmiért megdolgoznod.
Annyira laza volt hogy volt időd beteg lenni
Sajnos azt nem elég tudni, hogy keresztények és az anyagi körülmények jók voltak. Iskolában nem voltak bántások, piszkálások? Nem éreztették veled a szüleid úgy, hogy meg kell neked felelniük, vagy nekik baj ha valami nem úgy alakul ahogy ők akarják? Vagy, 4 gyerek közül, nem érezted azt hogy esetleg veled törődtek a legkevesebbet?
Több dolog is állhat a háttérben, akár olyan, ami neked nem feltűnő, de külső szemszögből meglátszik, például ilyen a manipulálás is, nem látod te magad hogy azt teszi valaki, de mások igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!