Van itt olyan, aki lehúzta a karrierjét a klotyón egy beteg hozzátartozó miatt?
3
A gyerekért sem mindig. Ismerek olyan családot, ahol megtartották a súlyosan szellemi fogyatékos, mozgásképtelen gyereket. Én olyan fájdalmat és kiégett szemeket még soha életemben nem láttam, mint azokat a szülőkét. Csoda, hogy nem lettek inkább öngyilkosok. Inkább a teher, hogy intézetbe adtam, semmint hogy még két életet tönkretegyek.
A gyerekemert ugy tunik lehuztam a klotyon a karrieremet. Ez van. Ezt dobta a gep. Ha kozvetlen hozzatartoz, akkor nem.nagyon tudsz merlegelni. Azt megteheted, hogy valahogy bebiztositod magad, keszitesz a es b es c tervet. Peldaul ok 1 evig apolod, de azalatt felsofoku nyelvvizsgat szerzel vagy online vegzel tanfolyamokat. Es mikor letelii az 1 ev visszamesz vagy mesz valahova. Szervezes kerdese az egesz. Meg ebben a vilagban, hacsak nem.valami 40 pluszos vagy, akkor barmikor barhova mehetsz es secperc alatt epithetsz uj karriert. Ha 40 felett vagy akkor mar kerdeses, de ott se pehetetlen, foleg ha elotte mar valahova eljutottal par helyen letetted a nevedet a szakmadban.
Szoval ha mar otthon kel apolnod valakit, akkor terezd meg meddig vagy hajlando csinalni es utana hol folytatod a te helyed meg ki veszi at. Az is lehet, aki most nem akar meg be vagy elmenni apoltnak, az pl 1 ev utan majd keri dugd be valahova..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!