Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy művelt, intelligens férfi nem fog kikezdeni egy foglalt nővel?
Én műveltnek,tartom magam,de nem a lexikális tudásom nagy,hanem inkább az a gyakorlati tudás van meg,amivel nagyon jól elboldogulok a való életben.
Emiatt könnyűszerrel,örömmel "dolgozva" jó pénzt keresek,nem idegeskedek,rendben van az életem.
A másik szempontod az intelligencia volt,ott az érzelmi intelligenciám elég magas,ezt a számos nőpartnerem visszajelzéséből is tudom.Imádják a nők,emiatt sok nő barátom van.
Ezek mellett,hogy a kérdésedre feleljek,kikezdenék foglalt nővel,nyilván bizonyos szempontokat figyelembe véve.
Nem kezd ki, mert ha nem egy tárgynak tekinti a saját testét amit csak úgy odaad mindenféle érzelem nélkül?
a nő soha nem hagyja el a férjet, ha biztonságot nyújt neki, igy pedig és forditva, igy pedig ha érzelmileg belecsúszol akkor kicsinálod a saját lelkedet, csak azért a röpke numeráért,
hajrá sok sikert annak aki nem tiszteli saját magát
Én átlagos műveltségű embernek tartom nagam, átlagos intelligenciával. De nem ez befolyásolja ezt a dolgot.
Én azt tartom szem előtt, hogy csak olyan dolgot próbálok tenni, amit, ha vekem szemben tesznek, akkor sem fáj. Tehát emiatt nem feküdnék ke foglalt nővel.
igy van nem kezd ki
mivel én sem tenném, mert azt teszem mással ami nekem is jó, de egy megcsalás nekem sem jó igy hát nem tennék ilyet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!