Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszek egy Mercedes E osztályt, az segít abban, hogy a ők szemében nagybetűs Férfi lehessek? Ebből látják, hogy van pénzem és majd megbecsülnek?
Figyelt kérdés
Eddig mindig csak megvetettek a nők, a szemükben nem vagyok férfiaug. 4. 23:46
21/26 anonim válasza:
Nekem egy régebbi Mercim van (2000-es). Ez a kereklámpás típus nem tetszik annyira. De még mindig jobb, mint a ezek a legújabb, totál jellegtelen terepjárószerű monstrumok.
Amúgy engem egyáltalán nem érdekel a másik kocsija. A személyisége érdekel.
22/26 A kérdező kommentje:
20 éve jobb autókat gyártottak mint ma. Én nem guruló edényt akarok, szerelemből veszek kocsit.
A CLK meg pici. Nekem egy nagy dög bálna kell, nem sportautó. Akkor már inkább S osztály.
aug. 5. 20:25
23/26 anonim válasza:
Volvo-m van..Meg mellé 3 diploma.A minőségi nőket szerzem meg,mert a lakásom sem bolhafészek..Ennyit a Merciről:-)
24/26 A kérdező kommentje:
#23 mert szerinted a Volvo nem prémium? Kb egy szinten van a Mercivel.
És milyen? S60, S80?
aug. 5. 20:32
26/26 A kérdező kommentje:
Milyen, D5-ös? Én is gondolkodok egy S80-ason.
aug. 6. 03:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!