Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszek egy Mercedes E osztályt, az segít abban, hogy a ők szemében nagybetűs Férfi lehessek? Ebből látják, hogy van pénzem és majd megbecsülnek?
De miért? Cinár vagy disznó vagy? Testi bajod van? Vagy esetleg egy lúzer a személyiséged?
1 a lényeg minden területen lehet fejlődni amit magad miatt tegyél meg nem egy vagina miatt.
Nem a nők miatt kell valakinek lenni hanem magad miatt és a nők majd jönnek maguktól ezután.
Viszont amíg fejben nem vagy ott addig kár kocsit venni.
Ne a nő legyen a cél, a nő legyen csak egy állomás egy kiegészítő jó ha van kategória de ne köré épüljön az életed.
#1 a személyiségem miatt, félénk, visszahúzódó, introvertált vagyok. Meg alacsony is vagyok
Egyébként imádom a kocsikat, szóval mindenképp akarok venni egyet, már régi álmom egy Merci
1# vagyok.
Hát meg van a baj, az ön bizalom hiánya.
Ezt szépen lassan de lehet fejleszteni, hidd el nekem nálam nem lehetsz félénkebb.
Sosem álltam bele semmilyen szituációba mindig vissza húzódtam stb ....
És egy nap 28 éves fejjel eszembe jutott egy általános iskolás osztály társam mondata. Egy tipik olyan szituációban, ahol semmi tétje nincsen az adott dolognak de én mégis parázok. A mondat pedig a következő volt.:
"Miért mit csinálsz, le rajzolsz és szét tépsz?"
Magyarán ő már akkor kis taknyosan éreztette érezte hogy minek milyen súlya van.
Ebből arra akarok ki lyukadni, hogy sok dolog csak a fejünkben létezik és mi magunk csináljuk.
Ez általános érvényű igaz a nőkkel kapcsolatban is.
A magasság meg hidd el hogy nem számít. Ezt közép suliban tanultam meg meg. Ahol a le alacsonyabb srácnak voltak a legfullosabb női, és a legnagyobb gondja az volt hogy melyik nyeli le stb...
És nem volt semmi extra a srác, csak figyelt magára hogyan néz ki, milyen a személyisége stb ....
Neked is azt tudom tanácsolni hogy nem muszáj a kocsival kezdeni. Nézed meg a tested, van még min javítani? Ha igen tegyél érte gyúrás, bőr hibák stb ....
Ismerni kell a valóságot, és a helyzet az hogy a mai világban a külsőségek és a jó duma alap. És ha ezt tudod akkor el viheted a valosagot egy körre és csak azt fogja vihogva mondani hogy lenyeltem.
Szólva nyugi, verd ki és szépen kezdj el magadon dolgozni. A többi jön magától idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!