Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem adom el a Mercedesem, akkor lehet esélyem nála? A lány kicsit csóróbb, és úgy vettem észre, hogy nagyon rá van izgulva a kocsikra.
Van egy lány, akinél szinte célegyenesben voltam, flört-tengerek voltak kettőnk közt, csak úgy izzot a levegő.
1 hónapja egyik napról a másikra elhidegült, köszönni is halkan, lehajtott fejjel köszönt.
Aztán láttam az okot, egy pasi várta a munkahelye előtt, bepasizott, hát ez van...
Viszont nem hagyott nyugodni, hogy vajon mitől lehetett ennyire jó nála ez a pacák, ami miatt egyből lekoptatott.. egy sima, átagosnál átlagosabb srác volt.. kb 175 centi mellé minimum 85-90 kiló, fekete póló, pocakos, tokás, nagyon rövid, majdnem kopasz hajú fazon.
Egy 5-6 millás opellel lehetett. A lány naphosszat tudott beszélni róla, hogy kinek milyen kocsija van, mennyivel kényelmesebb lehet, mint a bkv, meg hogy milyen kocsik tetszenek neki... Ő csóróbb lány, és bkv-zott. Én nem vagyok csóró, de nagyon hidegen hagynak a kocsik, lustasából nem megyek el az elsősegélyre már kb. egy hónapja, de már minden meg van.. a németbe dolgozó rokonomtól kaptam egy c180-as mercit, mondtam, hogy nekem egy sokkal puritánabb kocsi is elég lenne, mondta, hogy nyugodtan eladhatom, nem érdekli...
de ezek után megfontolom, ha ez a visszacsábítás ára
Én láttam már Mercis fazont aki egy amatőr miatt csapkodta a kormányát a Stáhly utcában, én meg majdnem nyerítettem az utca egyik oldalán:D Hála Istennek nem látott meg:DD aztán 2 napon belül felhívott:D
Most akkor aranyásó vagyok?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!